Pika: mitä tehdään nepalilaisessa ravintolassa sillä pöytä"leivällä???
Sellainen pahvinen kuiva läpyskä korissa😳???
Odottelen just ruokaa...
Kommentit (31)
Kyllä mä aina sen syön... Miksikäs sitä kutsutaan, onko se papadam tai jotain?
Mene parempaan nepalilaiseen, niin saat uunilämmintä naan- leipää.
se on ihan parasta! maistuu paremmalle miltä näyttää. ite ihmettelin sitä ekaa kertaa ku sellai mulle tuotii nenän etee mut sit maistoin ja olin ihan et mitä tää on!!!! eka olin sillee mitä vitun korppua tääl tarjotaa :D
Vierailija kirjoitti:
Mene parempaan nepalilaiseen, niin saat uunilämmintä naan- leipää.
eiku toi rapea leipä on eri asia ku se naanleipä. meillä ainaki naanleipä tuli sitten ihan ruuan kanssa. se rapsakka oli niiku alkupalaa ennen varsinaista alkupalaa
Vierailija kirjoitti:
Mene parempaan nepalilaiseen, niin saat uunilämmintä naan- leipää.
Viimeksi kun kävin ihan hyvässä paikassa, sielläkin tuotiin tota kovaa juttua alkupalaksi ja naan-leivät vasta ruoan kanssa.
Vierailija kirjoitti:
Joku? Auttakaa? Se on kovaa...ap
No voi sua! Laita nyt ne tekarit suuhun ensin.
Siinä on varmaan joku dippi myös? Ja vaikkei ole, siitä murretaan paloja ja syödään ruokaa odotellessa. Ruuan kanssa tulee naan erikseen naanleipä.
No syö hyvä ihminen! Se on ikäänkuin alkupala, dippaat sen siihen sen mukana tuotavaan soosiin. Ja ruuan kanssahan tuodaan sitten se uunilämmin naan-leipä. Tulipa nälkä!
Kuuluuks nää ruoat sekoittaa vai syödä erikseen, ihme tarjotin.... ap
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mene parempaan nepalilaiseen, niin saat uunilämmintä naan- leipää.
Viimeksi kun kävin ihan hyvässä paikassa, sielläkin tuotiin tota kovaa juttua alkupalaksi ja naan-leivät vasta ruoan kanssa.
Mmä kävin tällä viikolla, ja meillä ei ollut mitään korileipää. Salaattia toivat. Ja naania sit ruuan kaa.
Heitä helevettiin, pahaahan se on, pthyi!
ap jätä ne ruuat siihe ja mee mäkkii jos et osaa ees syyä.....
Tunget sen itse valitsemaasi reikään.
-IISAK SONNI
Nyt on maha täynnä
oh my....
ei se niin tarkkaa ole, en nyt suosittele esimerkiksi riisiä vetelemään sellasenaan paljaaltaan vaan ihan maalaisjärkeä käyttäen senkun syöt niinkuin itse parhaaksi näät.
Siitä jaokkeiselta tarjottimelta otetaan eri makuja (pääruoka, lisäkastike, riisi) haarukkaan ja viedään suuhun. Saa syödä haluamaansa tyyliin. Einiitä kuitenkaan kai ihan sekoittamalla sekoittaa pidä siinä tarjottimella. Koppuraleipä on tosiaan alkupala pöytään tuotujen juomien kanssa nautittavaksi.
Ota coolisti, älä nyt sekoile siellä. Saadaan muuten koko av-palsta hävetä silmät päästämme, eikä me tän jälkeen kehdata enää koskaan käydä nepalilaisessa.
Vierailija kirjoitti:
Kuuluuks nää ruoat sekoittaa vai syödä erikseen, ihme tarjotin.... ap
Ala hyva ihminen sekoittele niita ruokia! otat omalle lautaselle riisia ja yhta ruokalajia kerrallaan. Haarukan sijasta voit syoda myos naan-leivasta revityilla palasilla.
Olisit vahan googlettanut ennen sinne ravintolaan menoa.
Varovaisesti niiden pikkelsien kanssa.
Oikeastaan sitä kuuluisi käyttää aterimena, jolla ruoka kauhotaan suuhun ja joka syödään samalla itse. Suomessa vain ei yleensä osata tehdä tuota, ainakaan kovin siististi. (Ja ehdottomasti oikeassa kädessä se leipä, vaikka olisi kuinka vasuri.)
Syödään.