Kasvissosekeittoon vispikermaa?
Ajattelin tehdä siis kasvissosekeittoa mutta ei ole yhtäkään ruokakermaa mutta vispikermoja on ja ne menevät itseasiassa kohta vanhaksi niin mietin, että tuleekohan keitosta ihan järkyttävää, jos laitan mukaan vispikermaa? Siis vatkaamatonta tietenkin.
Kommentit (7)
Kermaa se vaan on vispautuvuudesta huolimatta, ja parasta ruoanlaitossa. Eli sinne vaan keittoon.
Oikeaa kermaahan sinne nimenomaan kuuluukin laittaa kuten muihinkin ruokiin. Ei mitään ruokapaskakermoja. Ne maistuvat pahalle ja aiheuttavat syöpää ja ties mitä. Varmasti soppa on hyvää, kun heität vispikermat joukkoon!
Parempi se vispikerma on kuin ruokakerma.
Ap:n kannattaisi opetella lukemaan pakkauksesta muutakin kuin nimen.
Käytän vispikermaa ihan kaikessa ruuanlaitossa, en edes osta muuta kermaa. Aina on onnistunut.
Ennen käytettiin ruuanlaitossa ihan oikeaa kermaa ja hyvää tuli. Eli kattilaan vaan kermat.