Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kasvissosekeittoon vispikermaa?

Vierailija
13.10.2016 |

Ajattelin tehdä siis kasvissosekeittoa mutta ei ole yhtäkään ruokakermaa mutta vispikermoja on ja ne menevät itseasiassa kohta vanhaksi niin mietin, että tuleekohan keitosta ihan järkyttävää, jos laitan mukaan vispikermaa? Siis vatkaamatonta tietenkin.

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
13.10.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ennen käytettiin ruuanlaitossa ihan oikeaa kermaa ja hyvää tuli. Eli kattilaan vaan kermat.

Vierailija
2/7 |
13.10.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kermaa se vaan on vispautuvuudesta huolimatta, ja parasta ruoanlaitossa. Eli sinne vaan keittoon.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
13.10.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oikeaa kermaahan sinne nimenomaan kuuluukin laittaa kuten muihinkin ruokiin. Ei mitään ruokapaskakermoja. Ne maistuvat pahalle ja aiheuttavat syöpää ja ties mitä. Varmasti soppa on hyvää, kun heität vispikermat joukkoon!

Vierailija
4/7 |
13.10.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Parempi se vispikerma on kuin ruokakerma.

Ap:n kannattaisi opetella lukemaan pakkauksesta muutakin kuin nimen.

Vierailija
5/7 |
13.10.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käytän vispikermaa ihan kaikessa ruuanlaitossa, en edes osta muuta kermaa. Aina on onnistunut.

Vierailija
6/7 |
13.10.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oi ihanaa, kiitos! :) Ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
13.10.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oi ihanaa, kiitos! :) Ap