Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Leivontataitoiset, apua

Vierailija
07.10.2016 |

Ajattelin tehdä kakun jonka päällystämällä sulklaalla tai kinuskilla tai kermavaahdolla. Koristeiksi ajattelin laittaa kaulitusta sokerimassasta piparimuotilla otettuja eläimen kuvia. Siis laitan ne vain siihen lappeelleen kakun päälle. En ole ennen käyttänyt sokerimassaa, joten en oikein tiedä miten se käyttäytyy. Kannattaako koristeiksi tulevat eläimet leikata valmiiksi edellisenä päivänä jolloin saisi rauhassa tehdä myös silmät ym. Vai onko rakenteen kannalta parempi leikata ne vasta juuri ennen kuin asettelee kakun päälle? Jos edellisenä päivänä tekee niin meneekö ne kuinka koviksi? Saako niitä leikattua? Ovat sen verta isoja että kun nakkilalaa leikkaa niin pitäisi leikkautua myös se eläin..

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
07.10.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei suinkaan nakkilalaa vaan kakkupalaa tarkoitin

Vierailija
2/4 |
07.10.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mikä on nakkilala?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
07.10.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nakkilalaa, taisin saada illan naurut tästä :D

Sitten itse asiaan. Tee eläimet päivää tai pari ennen kakun koristelua, jotta kerkeävät kuivua. Eivät mene kivikoviksi, ja kuitenkin kakun päällä ollessa pehmenevät, kun imevät kosteutta kuorrutuksesta.

Vierailija
4/4 |
07.10.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

😂 ok, kiitos avusta😊