Ostin ensimmäistä kertaa oikean, tuoreen mangon.
Kommentit (7)
Oletko ennen sitten ostanut pilaantuneita feikkimangoja?
Oliko varmasti kypsä? Ylikypsät voivat myös maistua pahalta. Täydellisen kypsyistä mangoa ei voita mikään!
Taisi olla raaka. Kannattaisi tutustua hieman vieraisiin hedelmiin ennen ostamista ja syömistä. Mangoa pitää tyypillisesti kypsyttää vielä kotona huoneenlämmössä joitakin päiviä, kunnes pinta alkaa olla pehmeä painettaessa. Kuoren värillä ei ole merkitystä. Kun kypsän mangon on kuorinut ja paloitellut, se kannattaa vielä laittaa jääkaappiin vajaaksi tunniksi ennen syömistä (ja jos ei syö kaikkea, säilyttää loput jääkaapissa).
Mutta syötä kanille jos kelpaa.
Vierailija kirjoitti:
Oliko varmasti kypsä? Ylikypsät voivat myös maistua pahalta. Täydellisen kypsyistä mangoa ei voita mikään!
Toivottavasti ei ollut täydellisen kypsä, jos se maistuu tuolta.
Ap
Kiitos ohjeistuksesta, pidän tämän mielessä ensi kertaa varten! :)
Ap
Vierailija kirjoitti:
Taisi olla raaka. Kannattaisi tutustua hieman vieraisiin hedelmiin ennen ostamista ja syömistä. Mangoa pitää tyypillisesti kypsyttää vielä kotona huoneenlämmössä joitakin päiviä, kunnes pinta alkaa olla pehmeä painettaessa. Kuoren värillä ei ole merkitystä. Kun kypsän mangon on kuorinut ja paloitellut, se kannattaa vielä laittaa jääkaappiin vajaaksi tunniksi ennen syömistä (ja jos ei syö kaikkea, säilyttää loput jääkaapissa).
Mutta syötä kanille jos kelpaa.
Oho, mikälie aivopieru kävi lainauksen kanssa. Ylempi siis tuohon!
Ap
Niin maistuu. Jos kani tykkää