Miksi toisten tekemät voileivät maistuu paremmalta kuin itsetehdyt?
Kun jossain palaverissa tai juhlissa on leipiä tarjolla, ne on yleensä aina hyviä, itse kun tekee leivän kotona, se on aina tylsä vaikka laittaisi montaa päällystä. Tekeekö sen paremmuuden se, että ne kinkut ja juustot on nätisti aseteltu rullalle tai jotain? Päällä on joku persiljan tai ruohosipulin korsi?
Mutta toisaalta, jos on jossain kahvilassa valmiita täytettyjä sämpylöitä tai leipiä, ne on harvoin hyviä, niihin usein laitetaan kauheat isot köntsät voita keskelle, ja sitten muualla ei ole voita ollenkaan, ja jos ne on ollut muovissa, niin muovilta ja vetisiltä ne maistuu.
Kommentit (8)
Vierailija kirjoitti:
Ne tarjolla olevat on vähän lämmenneitä. Esim juusto maistuu ihan erilaiselta jääkaappikylmänä.
No kyllähän ne leivät on voinu olla jääkaapissa ja nostettu tarjolle just kun niitä aletaan syömään. Mutta joo, voihan se olla yks tekijä.
Jotkut sanoo että kaikki toisten tekemä ruoka on parempaa, mut en mä kyllä sitä allekirjota, kyl mä itekki joskus teen tosi hyvää ruokaa, eikä aina toisten ruuat oo hyviä, ees ravintolassa.
ap
itsetehdyt on paljon parempia. tiedän mitä täytteitä haluan, minkä verran ja miten.
Vierailija kirjoitti:
itsetehdyt on paljon parempia. tiedän mitä täytteitä haluan, minkä verran ja miten.
No mitä jos niissä on just samat täytteet, ja niitä tarjotaan vaikka juhlissa?
Valmiiksi tehdyissä ehtii vähän maut sekoittua keskenään, se on yksi tekijä, toinen on se lämpötila.
Jos joku toinen leipoo täytekakunkin, niin se on todella herkullista, mutta jos itse teen samoista aineista ja samalla reseptillä täytekakun, se on hyvää, muttei yhtä hyvää.
Voileivissä on sama juttu. Kannattaa kokeilla asetella itse tehdyt voileivät joskus kauniisti ja kokeilla, maistuuko paremmalta. Kaunis ruoka on hyvää.
Mun täytekakut on kyllä parempia kuin kenenkään muun.
Mansikka-kermakakut siis.
Ei voi mitään.
Ne tarjolla olevat on vähän lämmenneitä. Esim juusto maistuu ihan erilaiselta jääkaappikylmänä.