Grilli makkaroiden hinnat nousseet.
Ei saa enää alle 2.50 euron grillimakkaraa ja useammat maksaa selvästi yli 3 euroa paketti. Kotimaista grillimakkara maksaa 2 euroa mutta ei se ole nii hyvää. Vielä keväällä sai parhaita grillimakkaroitakin alle 2.5 eurolla mutta nyt ne maksaa yli 3 euroa.
Kommentit (19)
Ei niitä makkaroita kannata syödä muutenkaan. Ne nostavat kolesterolia.
Kannattaa säästää muista menoista vähän yli 50c jos haluaa makkara paketin ostaa. Itse ennen suosin Oivariinia mut nyt suosin Keijua, et nekin säästöt menee sitten jonnekkin toiseen tuotteeseen nii +-0 on ruokalaskut.
Kyllä ne aina välillä tulee tarjoukseen. Osta silloin useampi paketti ja laita ne pakkaseen.
Ei tuo siltikään kovin kallista ole.
Paketissa neljä makkaraa, kertagrillauksella menee 1-2 henkeä kohti, ja harva jatkuvasti makkaraa grillaa.
Jos sitä 3-4 kertaa vuodessa tekee, niin kustannuksen nousu on mitätön.
Vierailija kirjoitti:
Ei tuo siltikään kovin kallista ole.
Paketissa neljä makkaraa, kertagrillauksella menee 1-2 henkeä kohti, ja harva jatkuvasti makkaraa grillaa.
Jos sitä 3-4 kertaa vuodessa tekee, niin kustannuksen nousu on mitätön.
News flash! Grillimakkaran voi valmistaa myös uunissa ja sitä voi syödä vaikka 50 kertaa vuodessa. Jos haluaa.
No, ei varmaan kenenkään taloutta kaada. Kukaan tuskiin pääasiallisena ravintona grillimakkaraa käyttää? Ostan kesällä perusgrillimakkaraa muutaman hassun kerran, Kabanossia tai Wilhelmiä. Talvella tulee ehkä kerran vuodessa paistettua takassa makkaraa saunan jälkeen.
Ostin pitkästä aikaa Hiillosmakkara-paketin. Onko makkara huonontunut?
Kukaan järkevä ihminen ei syö makkaraa. Kunnon lihaa se olla pitää.
Katsoin googlesta, että v.2021 suomalaiset söivät n.20 miljoonaa kiloa grillimakkaraa vuodessa, eli 3,7kg henkilöä kohden. Eli aika paljon enemmän, kuin tämän palstan "pari makkaraa vuodessa"-tyypit.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ei tuo siltikään kovin kallista ole.
Paketissa neljä makkaraa, kertagrillauksella menee 1-2 henkeä kohti, ja harva jatkuvasti makkaraa grillaa.
Jos sitä 3-4 kertaa vuodessa tekee, niin kustannuksen nousu on mitätön.
News flash! Grillimakkaran voi valmistaa myös uunissa ja sitä voi syödä vaikka 50 kertaa vuodessa. Jos haluaa.
Mitä sillä on väliä, grillaako vai paistaako uunissa?
Harva tuota kuitenkaan jatkuvasti syö.
Toisekseen, uunissa sen valmistaminen vasta tyhmää olisikin, sähköä kuluu julmetusti muutaman makkaran paistamiseen.
Vierailija kirjoitti:
Kukaan järkevä ihminen ei syö makkaraa. Kunnon lihaa se olla pitää.
Eihän noita voi edes verrata.
Reilusti lihaa sisältävä makkara on kyllä hyvää, sen muutaman kerran vuodessa jolloin sitä tulee grillattua.
Ruoka kallistuuu koko ajan, sama se onko makkaraa vai mikä vaan niin kallistuu. Itse seurailen säännöllisesti ruuan hintaa niin joka kuukausi tulee 0.20 euroa lisää hintaa joka tuotteeseen. Tomaatteihin tullut taas 0.45 euroa lisää hintaa jos vertaa viime kevääseen.
Hyi hemmetti. Ihan sama vaikka kallistuisikin
Minä säästän ennakkoon jos haluan ostaa jotain rillimakkaroita.
Kesän tarjoushinnoittelu on ohi, normikatteilla myydään nyt.
Vierailija kirjoitti:
Ruoka kallistuuu koko ajan, sama se onko makkaraa vai mikä vaan niin kallistuu. Itse seurailen säännöllisesti ruuan hintaa niin joka kuukausi tulee 0.20 euroa lisää hintaa joka tuotteeseen. Tomaatteihin tullut taas 0.45 euroa lisää hintaa jos vertaa viime kevääseen.
Oliko silloin paremmin kun polttoaine maksoi vähemmän ja maataloustukiaiset olivat suurempia ja maatiloja enemmän?
Pervo