Miten teette ribssit uunissa? Mihin asteeseen, kauanko?
Folionyytissä aluksi vai suoraan sellaisinaan?
Kiitos!
Kommentit (10)
Ensin ruskistan pannulla pinnan sitten 120 astetta 2-4 h foliossa kunnes ylikypsää
Vierailija kirjoitti:
200 astetta tunti. Aluksi folio päälle, vikat 15 min ilman.
Sitkeää tulee näin
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
200 astetta tunti. Aluksi folio päälle, vikat 15 min ilman.
Sitkeää tulee näin
No miten sitten? Anna ohje.
Grillivastuksella 200 välillä kääntäen n45min
En osta, sikakallista lihaa, kun luut menee roskiin.
Keitä suolavedessä n 30 min. Sitten värit pintasn uunissa 45 min
Ensin yön yli nestemäisellä savuaromilla höystetyssä 5% suolavedessä. Valuta vedet pois, hiero mausteet pintaan. Kääri tiivisti folioon tai laita kannelliseen vuokaan. 6 tuntia 80-90c uunissa. Ota pois foliosta, penslaa pintaan kastike (oma suosikki ananasmehulla, hunajalla, inkiväärillä ja chilillä höystetty kotikutoinen "havaiji-teriyaki"), nosta uunin lämpö 225c ja paahda ilman kantta/foliota vajaat 10min kunnes soosi karamellisoituu. Älä polta!
Nykyään tosin kun on kaasugrilli kotiparvekkeellakin niin mieluummin nakkaan esikypsennyksen jälkeen uunista grilliin, mutta tosi hyvää tulee uunissakin.
Ribsit mammoille.
http://www.google.fi/url?sa=t&source=web&cd=2&ved=0ahUKEwiIoMGp1qjPAhXL…
200 astetta tunti. Aluksi folio päälle, vikat 15 min ilman.