Kertokaa hyvä pannarin ohje kun aina se lässähtää
Kommentit (17)
Googlaa maailman paras pannukakku.
876 kirjoitti:
Googlaa maailman paras pannukakku.
Tää on hyvä resepti, mutta ei mulla ainakaan koskaan tällä tule kuplivaa pannaria ja just sen takia teen tällä reseptillä, kun en halua kuplivaa pannaria.
Tuolla Valion ohjeella minäkin olen tehnyt, tulee hyvää. Jauhojen joukkoon voi halutessaan sekoittaa vähän leivinjauhetta.
Tässä suolaisen jauhelihapannarin ohje, myös meidän perheen suosikki. Sitä olen tehnyt ilman pähkinää.
Älkää laittako sitä rasvaa taikinaan vaan hyvin pestylle pellille ja päälle takiina ja hieman sekotusta ja uuniin
Pannukakku kuplii kun laittaa tarpeeksi monta munaa taikinaan.
On eroa käyttääkö tavallista vai hyla maitoa, tavallisella on tullut parempaa.
Milla kirjoitti:
Älkää laittako sitä rasvaa taikinaan vaan hyvin pestylle pellille ja päälle takiina ja hieman sekotusta ja uuniin
Tätä en ymmärrä. Mikä taika tässä voi olla?
Mulla toimi hyvin tämä Safkaa-kirjasta peräisin oleva ohje:
50 g voita
3 kananmunaa
8 dl täysmaitoa
4 dl vehnäjauhoja
3 rkl sokeria
1/2 tl suolaa
Sulata voi. Sekoita kananmunat ja maito yhdessä kulhossa, kuivat aineet toisessa. Sekoita munamaito, kuivat aineet ja huoneenlämpöinen voisula keskenään. Anna taikinan turvota puolisen tuntia.
Paista leivinpaperilla vuoratulla uunipellillä 200-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia, kunnes pannari muistuttaa vuoristomaisemaa. Tarjoa hillon ja kermavaahdon kera.
Hyvä tuli ja tuo vuoristomaisema-kuvaus oli osuva. Huom: älä käytä kiertoilmauunia.
Vierailija kirjoitti:
Valion ohjeella olen tehnyt, taisi olla tämä http://www.valio.fi/reseptit/pannukakku-1/
Minä taas haluaisin hyvän pannukakkurullan reseptin. Muistan että joskus yläasteella tehtiin, ja siihen tuli jotain kermaviiliä, jauhelihaa tms. Mutta en koskaan ole onnistunut kun nyt olen yrittänyt pari kertaa, lapsellakin on jäänyt traumoja, jopa äitienpäiväkorttiin joskus alakoulussa kirjoitti että "äiti tekee hyvää ruokaa, paitsi pannukakkurulla".
3 kananmunaa, 8dl maitoa, 1tl suolaa, 1tl paprikajauhetta. 200' noin 20 min.
Hyvä täyte on esimerkiksi maustettu tuorejuustoa, ja siihen jotain kypsää lihaa ja esim paprikaa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Valion ohjeella olen tehnyt, taisi olla tämä http://www.valio.fi/reseptit/pannukakku-1/
Minä taas haluaisin hyvän pannukakkurullan reseptin. Muistan että joskus yläasteella tehtiin, ja siihen tuli jotain kermaviiliä, jauhelihaa tms. Mutta en koskaan ole onnistunut kun nyt olen yrittänyt pari kertaa, lapsellakin on jäänyt traumoja, jopa äitienpäiväkorttiin joskus alakoulussa kirjoitti että "äiti tekee hyvää ruokaa, paitsi pannukakkurulla".
3 kananmunaa, 8dl maitoa, 1tl suolaa, 1tl paprikajauhetta. 200' noin 20 min.
Hyvä täyte on esimerkiksi maustettu tuorejuustoa, ja siihen jotain kypsää lihaa ja esim paprikaa.
Pellillä paistettua munamaitoa?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Valion ohjeella olen tehnyt, taisi olla tämä http://www.valio.fi/reseptit/pannukakku-1/
Minä taas haluaisin hyvän pannukakkurullan reseptin. Muistan että joskus yläasteella tehtiin, ja siihen tuli jotain kermaviiliä, jauhelihaa tms. Mutta en koskaan ole onnistunut kun nyt olen yrittänyt pari kertaa, lapsellakin on jäänyt traumoja, jopa äitienpäiväkorttiin joskus alakoulussa kirjoitti että "äiti tekee hyvää ruokaa, paitsi pannukakkurulla".
3 kananmunaa, 8dl maitoa, 1tl suolaa, 1tl paprikajauhetta. 200' noin 20 min.
Hyvä täyte on esimerkiksi maustettu tuorejuustoa, ja siihen jotain kypsää lihaa ja esim paprikaa.Pellillä paistettua munamaitoa?
Uunimunakasta, ymmärrätkös. Ei kyllä kupli, niinkuin ap toivoi.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Valion ohjeella olen tehnyt, taisi olla tämä http://www.valio.fi/reseptit/pannukakku-1/
Minä taas haluaisin hyvän pannukakkurullan reseptin. Muistan että joskus yläasteella tehtiin, ja siihen tuli jotain kermaviiliä, jauhelihaa tms. Mutta en koskaan ole onnistunut kun nyt olen yrittänyt pari kertaa, lapsellakin on jäänyt traumoja, jopa äitienpäiväkorttiin joskus alakoulussa kirjoitti että "äiti tekee hyvää ruokaa, paitsi pannukakkurulla".
3 kananmunaa, 8dl maitoa, 1tl suolaa, 1tl paprikajauhetta. 200' noin 20 min.
Hyvä täyte on esimerkiksi maustettu tuorejuustoa, ja siihen jotain kypsää lihaa ja esim paprikaa.
Pannukakkurullaan tulee kyllä myös vehnäjauhoja.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Valion ohjeella olen tehnyt, taisi olla tämä http://www.valio.fi/reseptit/pannukakku-1/
Minä taas haluaisin hyvän pannukakkurullan reseptin. Muistan että joskus yläasteella tehtiin, ja siihen tuli jotain kermaviiliä, jauhelihaa tms. Mutta en koskaan ole onnistunut kun nyt olen yrittänyt pari kertaa, lapsellakin on jäänyt traumoja, jopa äitienpäiväkorttiin joskus alakoulussa kirjoitti että "äiti tekee hyvää ruokaa, paitsi pannukakkurulla".
3 kananmunaa, 8dl maitoa, 1tl suolaa, 1tl paprikajauhetta. 200' noin 20 min.
Hyvä täyte on esimerkiksi maustettu tuorejuustoa, ja siihen jotain kypsää lihaa ja esim paprikaa.Pannukakkurullaan tulee kyllä myös vehnäjauhoja.
Kokeile ja ylläty
Vierailija kirjoitti:
Mulla toimi hyvin tämä Safkaa-kirjasta peräisin oleva ohje:
50 g voita
3 kananmunaa
8 dl täysmaitoa
4 dl vehnäjauhoja
3 rkl sokeria
1/2 tl suolaa
Sulata voi. Sekoita kananmunat ja maito yhdessä kulhossa, kuivat aineet toisessa. Sekoita munamaito, kuivat aineet ja huoneenlämpöinen voisula keskenään. Anna taikinan turvota puolisen tuntia.
Paista leivinpaperilla vuoratulla uunipellillä 200-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia, kunnes pannari muistuttaa vuoristomaisemaa. Tarjoa hillon ja kermavaahdon kera.
Hyvä tuli ja tuo vuoristomaisema-kuvaus oli osuva. Huom: älä käytä kiertoilmauunia.
Iso iso kiitos tästä ohjeesta!! Tuli täydellisen kupliva ja maistuu erinomaiselta:)
Vierailija kirjoitti:
Tuolla Valion ohjeella minäkin olen tehnyt, tulee hyvää. Jauhojen joukkoon voi halutessaan sekoittaa vähän leivinjauhetta.
Tässä suolaisen jauhelihapannarin ohje, myös meidän perheen suosikki. Sitä olen tehnyt ilman pähkinää.
Jos haluaa kuplivaa pannaria, niin ei leivinjauhetta, koska juuri leivinjauhe tekee sen, että taikina nousee tasaisesti, eikä kupruile! Muuten leivinjauheen käyttö makukysymys!
Minä teen aina kupruilevaa pannaria ja siihen voi käyttää rasvaa, mutta vähän, koska rasvakin tekee pannarista tasaisempaa eli voi tehdö ilman rasvaa. Lisäksi minusta kupruilua auttaa se, että vähän vatkaa sitä pannaritaikinaa, jotta siihen tulee sitkoa! Lapsuudenkodissani tehtiin pannarit pyöreällä valurautaisella paistinpannulla (yleensä leivinuunissa), itse tee pellillä ja leivinpaperin päällä.
Valion ohjeella olen tehnyt, taisi olla tämä http://www.valio.fi/reseptit/pannukakku-1/
Minä taas haluaisin hyvän pannukakkurullan reseptin. Muistan että joskus yläasteella tehtiin, ja siihen tuli jotain kermaviiliä, jauhelihaa tms. Mutta en koskaan ole onnistunut kun nyt olen yrittänyt pari kertaa, lapsellakin on jäänyt traumoja, jopa äitienpäiväkorttiin joskus alakoulussa kirjoitti että "äiti tekee hyvää ruokaa, paitsi pannukakkurulla".