Anoppi toi kolmen kympin edestä jotain nuijittuja naudan ulkofileepihvejä
Kommentit (13)
Ompele niistä lisäkkeet pieniin häppäreihin
Nauttikaa ne kera härkäpapujen ja chiantin.
Entä luumua, läskiä ja omenaa sisälle, rullalle ja hautumaan uuniin?
Vierailija kirjoitti:
Paistat ja syötte.
Tämä villi ehdotus tuli minullekin eka mieleen. Vähän harvinaisempi tapa käyttää lihaa, mutta välillä voi kokeilla tuotakin.
Jos et osaa tai halua pihveiksi paistaa, rullat hyvä vaihtoehto. Ja jos et muuta jaksa, tee vaikka vatkuli. Se tehdään yleensä huonosta lihasta, mutta tärkeintä on ettet jätä lihaa pilaantumaan.
Tee merimiespihviä tai kiusausta, saat nimetä ihan miten parhaaksi näet. Leikkaa suikaleiksi, ruskista vähän ja laita vuokaa perunasipulisekoituksen kanssa. Nesteeksi pannunhuuhtelulientä, jota voi vahvistaa lihaliemeksi jauheella tai kuutilla.
Jostain Tallinnan torilta, oletko varma ettei ne ole hullun lehmän lihaa?? Itse panisin roskiin ilman takelteluja.
Vierailija kirjoitti:
Tee merimiespihviä tai kiusausta, saat nimetä ihan miten parhaaksi näet. Leikkaa suikaleiksi, ruskista vähän ja laita vuokaa perunasipulisekoituksen kanssa. Nesteeksi pannunhuuhtelulientä, jota voi vahvistaa lihaliemeksi jauheella tai kuutilla.
En kyllä lähtisi hyvää lihaa pilppomaan.
Parempi on höyryttää tai ryöpätä ne.
Paistat ja syötte.