Lue keskustelun säännöt.
gluteenittomat vohvelit
11.09.2016 |
Onnistuuko perus vohvelireseptillä jos vehnäjauhojen tilalle laittaa gluteenitonta jauhoa? Vai tarviiko jotain muokata?
Kommentit (4)
Mun perusreseptissä on kermaa, runsaasti kananmunia, voisulaa, riisijauhoja ja vaaleita jyttejauhoja. On kyllä onnistunut ihan hyvin.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Minä teen letut ja vohvelit perunajauhoilla. Ihan loistavia. Jauhomäärän tunnet taikinaa sekoittaessasi.
Minä olen tehnyt perusohjeella vaihtamalla vain glut. jauhoseoksen vehnäjauhojen tilalle.
Voi korvata vaikka maissijauhoilla. Tai osta gluteenitonta jauhoa, tosin se on usein tehty vehnästä, eli vilja allerginen ei voi syödä.