Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miksi majoneesia mollataan?

Vierailija
26.08.2016 |

Siihen kuuluu kananmunaa, öljyä, mausteita.
Mikä näistä on se, joka tekee sen huonoksi?

Kommentit (13)

Vierailija
1/13 |
26.08.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kananmuna, öljy ja mausteet.

Vierailija
2/13 |
26.08.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tajuatko miten paljon sitä öljyä tulee?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/13 |
26.08.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vegaanit valittaa, koska kananmuna.

Vierailija
4/13 |
26.08.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Tajuatko miten paljon sitä öljyä tulee?

Tajuan, mutta mitä sinä tarkoitat kysymykselläsi?

Vierailija
5/13 |
26.08.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Usein se on tehty rypsiöljyyn, niin se. Itse teen miedosta oliiviöljystä, kananmunasta ja mausteista.

Vierailija
6/13 |
26.08.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Väärin mollata majoneesia, kastikkeiden eliittiä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/13 |
26.08.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Majoneesi on tosi jees! Ranskisten kanssa, hampurilaisen valissa, mausteisen ruoan sivussa... nam!

Vierailija
8/13 |
26.08.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ja ainoa oikea Hellmans

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/13 |
26.08.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

En ymmärrä. Syön tälläkin hetkellä majoneesia pakastepitsan kanssa.

Kalorit ovat tosi terveellisiä. Ne ehkäisevät mm. nälkäkuolemaa.

Vierailija
10/13 |
26.08.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Usein se on tehty rypsiöljyyn, niin se. Itse teen miedosta oliiviöljystä, kananmunasta ja mausteista.

Sehän on tehty ihan siitä, mistä sinä haluat. Ei tarvii ohjeita kirjaimellisesti noudattaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/13 |
26.08.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vegaanit valittaa, koska kananmuna.

Aevan munatonta potaskaa!

Munatonta majoneesia löytyy peruskaupoistakin.

Vierailija
12/13 |
26.08.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Usein se on tehty rypsiöljyyn, niin se. Itse teen miedosta oliiviöljystä, kananmunasta ja mausteista.

Sehän on tehty ihan siitä, mistä sinä haluat. Ei tarvii ohjeita kirjaimellisesti noudattaa.

No kuule niinpä saan. Ohhoh. Mutta valmismajoneesit yleensä ollaan tehty johonkin sellaiseen öljyyn mihin en itse sitä tekisi. Taidankin laittaa valmistajille vinkkiä, että voisivat tehdä sen niin kuin MINÄ haluan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/13 |
26.08.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Tajuatko miten paljon sitä öljyä tulee?

Tajuan, mutta mitä sinä tarkoitat kysymykselläsi?

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan kolme neljä