Lue keskustelun säännöt.
Mitä sieniä lihapataan?
Kommentit (9)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Naudan paistista ajattelin tällä kertaa tehdä tuon padan...
ap
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Naudasta ranskalainen pata. Hauduta lihaa pitkään punkun ja mausteiden kanssa, puolta tuntia ennen lopetusta sekaan hillosipuleita, herkkusieniä ja porkkanaa ohuina siivuina.
Ei kiitos punkkua tällä kertaa. Itseasiassa vain kerran tehnyt burgundinpata-tyyppisenä lihapadan ja se ei maistunut meille kellekään kovin hyvin, ei vain olla punaviinin ystäviä yhtään. Hillosipulit, porkkanat, pippurit, kermat yms onkin sitten ns peruskauraa joita käytän.
ap
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija kirjoitti:
Suippumadonlakkeja :)
Psiloja tietenkin, mitä muutakaan?
Suppilovahveroita, tatteja tai herkkusieniä esimerkiksi. Minkälainen lihapata?