Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miksi kerma menee kokkareiseksi? Teen siis

Vierailija
17.08.2016 |

possun pihvejä uunissa ja ajattelin että haudutan niitä kermassa. Nyt kun katsoin uuniin niin kerma oli mennyt ihan kokkareiseksi, mistä johtuu?

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
17.08.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei vissiin ollut oikeaa kermaa, kuohukerma sopii hyvin lämpimiin ruokiin.

Tietty jos siellä on jotain hapanta niin maitotuotteet voi reagoida noin.

Vierailija
2/2 |
17.08.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tuskin sulla kermaa on ollut siinä ruuassa. Kuohukerma ei mene kokkareiksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi kuusi neljä