Helppo/hyvä/nopea ruoka broilerin fileesuikaleista?
Jääkaapissa on hunajamarinoituja broiskun suikaleita, mutta ruuan tekeminen ei nyt yhtään innosta, vaikka joku ruoka on pakko vääntää ennen iltaa.
Hyviä ohjeita?
Kiitos
Kommentit (17)
Vierailija kirjoitti:
Asiallisia kommentteja?
-ap
Oliko siinä jotain asiatonta, jos sanoo totuuden?
Mä tekisin kermakastikkeen ja riisin lisäksi. Eli (yksinkertaisimmillaan) paista kanat, kaada joukkoon ruokakermaa (itse käytän sitä "kevyt ja paksu" kermaa, niin ei tarvii suurustella), mausta omien makumieltymysten mukaan mausteilla tai vaikka jollain hyvällä tuorejuustolla ja keitä lisäksi riisi. Bon apetit!
Paistat, lisäät vihanneksi, kiehautat nuudeli ja heität sekaan.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Asiallisia kommentteja?
-apOliko siinä jotain asiatonta, jos sanoo totuuden?
Ei se kyllä ollut totuus, vaan mielipide.
Ohis
Kermaa, hunajaa, sipulia, sitruunamehua ja keität pastan.
Hurmurin kanapasta, helppo ja nopea. Siihen käy varmaan hunajamarinoidut suikaleet.
Tee pekoniruukkua noista. Eli pekonia, kanaa, ananasta, herkkusieniä ja purkki kermaa, that's it.
Ensi kerralla osta marinoimatonta broiskua ja marinoi itse.Oikeesti valmiiksi marinoidut lihat on s**tanasta.
Vierailija kirjoitti:
Paistat, lisäät vihanneksi, kiehautat nuudeli ja heität sekaan.
Komppaan, tää on yks mun lemppari pikaruoka, lisäksi vielä sweetchili kastiketta ja on hyvvee!
Risotto, se on ainoa ruokalaji, jota olen tehnyt marinoiduista suikaleista vielä toisenkin kerran. Jotenkin se marinadin maku häviää ja sekoittuu hyvin muihin makuihin risotossa. Muuten en tykkää yhtään marinoiduista, kun ne maut on jotenkin niin outoja, valmisruokamaisia.
Ruokakermaa, pippuria,currya ja riisiä niin tulee hyvä kanakastike. En tosin tiedä miten onnisyuu valmiiksi marinoiduilla suikaleilla, kun itse käytän aina naturellia.
Vierailija kirjoitti:
Risotto, se on ainoa ruokalaji, jota olen tehnyt marinoiduista suikaleista vielä toisenkin kerran. Jotenkin se marinadin maku häviää ja sekoittuu hyvin muihin makuihin risotossa. Muuten en tykkää yhtään marinoiduista, kun ne maut on jotenkin niin outoja, valmisruokamaisia.
Risottoon tarvii sipulia, valkosipulia, oliviöljyä, risottoriisiä. Valkoviiniä, hyvää lientä, parmesaania ja voita. Äskön laitoin lisäksi kanttarelleja
En laittaisi hunajamarinoituja broilereita. Voisin paistaa maustamattoman rintafileen kaveriksi. Nyt oli paahtopaistia
Parsakaaligratiinia broilerilla terästettynä. Aurajuustoa mukaan jos tykkää. Nam.
Hunajanarinoitu kirjoitti:
Jääkaapissa on hunajamarinoituja broiskun suikaleita, mutta ruuan tekeminen ei nyt yhtään innosta, vaikka joku ruoka on pakko vääntää ennen iltaa.
Hyviä ohjeita?Kiitos
Pannulle, lisää vettä ja yrttejä, lisää sekaan riisi, kun riisi melkein valmista lisää kookoskerma ja kasviksia pintaan.
voilá
Vierailija kirjoitti:
Mä tekisin kermakastikkeen ja riisin lisäksi. Eli (yksinkertaisimmillaan) paista kanat, kaada joukkoon ruokakermaa (itse käytän sitä "kevyt ja paksu" kermaa, niin ei tarvii suurustella), mausta omien makumieltymysten mukaan mausteilla tai vaikka jollain hyvällä tuorejuustolla ja keitä lisäksi riisi. Bon apetit!
Bon apetitin voi jättää pois tuon ruuan kohdalla :)
Vierailija kirjoitti:
Mä tekisin kermakastikkeen ja riisin lisäksi. Eli (yksinkertaisimmillaan) paista kanat, kaada joukkoon ruokakermaa (itse käytän sitä "kevyt ja paksu" kermaa, niin ei tarvii suurustella), mausta omien makumieltymysten mukaan mausteilla tai vaikka jollain hyvällä tuorejuustolla ja keitä lisäksi riisi. Bon apetit!
Keinotekoisilla aineilla väsättyä sontaa :D:D
Ei noista ruokaa saa, vaikka miten vääntäis.