Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Minkä takia pizzaa mainostetaan kiviuunipizzana ja jäätelöä rapealla vohvelilla, niinkuin ne olis jotkut erityiset ansiot?

Vierailija
22.07.2016 |

Kiviuunipizza = helvetin kova kuiva pohja, jonka leikkaamisessa leivinpaperi menee rikki ja loukkaat itsesi, viimeistään suusi.

Rapea vohveli = mauton ja kova sen entisen ihanan pehmeän, jäätelön sulaessa sitkistyvän vohvelin sijaan.

Tuleeko teille muille mieleen tuotteiden huonoja ominaisuuksia, joita erityisinä ansioina mainostetaan?

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
22.07.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vohveli on persesestä.

Vierailija
2/5 |
22.07.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Niin totta. Aito italialainen pizzahan valmistetaan puulla lämmitetyssä uunissa. Siinä ois jo jotain järkeäkin mainostamiselle. Mutta eihän suomalaiset ymmärrä pizzojen päälle, pitävät roskaruokana.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
22.07.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nykyään jäätelökioskeissakin oletuksena on, että kaikki haluaa sen "aidon" vohvelin. Se ei enää ainakaan meidän paikkakunnalla maksa erikseen, joskus takavuosina maksoi, kun taas se kevyempi vohveli oli ilmainen. Nykyään pitää muistaa aina erikseen sanoa, että haluan jäätelön siihen ei-aitoon.

Vierailija
4/5 |
22.07.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mun mielestä kyllä rapea vohveli on ansio. En yhtään tykkää niistä lötköistä vohveleista.

Vierailija
5/5 |
22.07.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kinkkujuustoananas kirjoitti:

Niin totta. Aito italialainen pizzahan valmistetaan puulla lämmitetyssä uunissa. Siinä ois jo jotain järkeäkin mainostamiselle. Mutta eihän suomalaiset ymmärrä pizzojen päälle, pitävät roskaruokana.

Mutta se uuni ei ole valmistettu puusta vaan, kuinka ollakaan, kivestä (ja/tai tiilestä). On myös myynnissä pizzakiviä, joilla pitäisi tulla parempi paistotulos kuin uuninpellillä.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme kolme yhdeksän