Kaappaus keittiössä nyt: Eikö tota nirsoa nirppanokkaa yhtään hävetä?
Voi kamala mikä myötähäpeä ton naisen puolesta... Nirso kuin pilalle hemmoteltu kakara. Ja kamalan epäkohtelias. Nirsot ihmiset on muutenkin vaan niin noloja ja ärsyttäviä.
Kommentit (11)
punajuuresta tehdyt ruoat ovat ainoita joita en syö. Joskus luullaan nirsoksi sen takia. Eli ymmärrän nirsoilua hyvin ilmiönä.
Kauheeta millaisella ruokavaliolla tuo on ollut raskausaikana. ap
Mieti itse, että et ole vuosikausiin syönyt oikeastaan mitään, niin kyllä siinä jonkinlainen lukko tulee väkisinkin. Maut on tosi outoja sellaiselle, joka ei koskaan ole mitään makuja syönyt. Musta tuntuu, että tuossa on isompi ongelma tuon typykän pään sisällä.
Vierailija kirjoitti:
Mieti itse, että et ole vuosikausiin syönyt oikeastaan mitään, niin kyllä siinä jonkinlainen lukko tulee väkisinkin. Maut on tosi outoja sellaiselle, joka ei koskaan ole mitään makuja syönyt. Musta tuntuu, että tuossa on isompi ongelma tuon typykän pään sisällä.
Paskat tulee mitään lukkoja. Minäkin olen monet kerrat maistanut itselleni aivan uusia makuja ilman mitään ongelmia ja kamalaa naaman vääntelyä. ap
Mun mielestä jotkut sarjan ruuista ovat liian monimutkaisia ja "hienoja." Jos mietitään, että ihminen on tottunut syömään vaan perunaa, makkaraa, kebabia, valmispizzaa yms. On se aika kaukana Kapen hifistelystä. Eri asia, kun ihminen on valmis laittamaan aikaa ruokaan, on kiinnostunut siitä. Noi on kaikki aika toisen ääripään ihmisiä. Pitäisi miettiä, että millä tavalla esim. Pikaruokaa syövä ihminen alkaisi itse tekemään ja esim. lisäämään kasvisten määrää. Sen takia ihmettelen, miksei esim. pakastekasviksia käytetä. Siinä olisi helppo ja nopea tapa tehdä ruokaa esim. Kasvis(+liha)munakasta. Se voisi olla oikeasti helppo vaihtoehto valmisruuan syöjälle. Pitäisi miettiä, mistä lähtökohdista ihmiset lähtevät. Mun mielestä Kapen ruuat ovat olleet hyvännäköisiä, mutta mietin vaan niitä ihmisiä, ovatko saaneet motivaatiota muutokseen.
Mikä kaappaus keittiössä? Miltä kanavalta? Millainen formaatti...?
Vierailija kirjoitti:
Sen takia ihmettelen, miksei esim. pakastekasviksia käytetä. Siinä olisi helppo ja nopea tapa tehdä ruokaa esim. Kasvis(+liha)munakasta. Se voisi olla oikeasti helppo vaihtoehto valmisruuan syöjälle. Pitäisi miettiä, mistä lähtökohdista ihmiset lähtevät.
Kape paheksuu kasvispakasteita ja nyrpistelee löytäessään niitä jonkun pakastimesta. Ymmärrän, ettei huippukokki niitä käytä, mutta mielestäni tavis voi käyttää. Kasvispakasteet ovat mainettaan parempia.
http://www.ruokatieto.fi/uutiset/pakastekasvisten-ravintoarvot-ovat-tuo…
http://www.hyvaterveys.fi/artikkeli/ruoka/pakastevihannekset_sailyttava…
Kape paheksuu kasvispakasteita ja nyrpistelee löytäessään niitä jonkun pakastimesta. Ymmärrän, ettei huippukokki niitä käytä, mutta mielestäni tavis voi käyttää. Kasvispakasteet ovat mainettaan parempia.
http://www.ruokatieto.fi/uutiset/pakastekasvisten-ravintoarvot-ovat-tuo…
http://www.hyvaterveys.fi/artikkeli/ruoka/pakastevihannekset_sailyttava…]
Tätä juuri tarkoitan. On kyse tavallisista ihmisistä, ei huippukokeista. Ja jos mietitään kumpi on parempi: tehdä esim. se munakas ja käyttää siihen pakastekasviksia vai syödä roiskeläppä, niin eikö se munakas pakastekasviksineen olisi parempi. Siinä kohtaa ei ehkä Kapen hifistelyt ole edes vaihtoehto. Nro 7
Nyt se kommentoi lindströmin pihviä naama rutussa: "noi sipulit narskuu suus..."
Ei jumalauta, voiko tuollaista ollakaan! ap