Onko kukaan vaihtanut margariinia voihin
Kommentit (16)
Olen vaihtanut, koska halusin vähentää pakkausjätettä. Syön tosi vähän leipää, joten syön vähän sitä voitakin. Ruuanlaitossa käytän lähinnä oliiviöljyä.
Olen vaihtanut. Margariinien transrasvat hirvittivät jo ajat sitten, nyt hirvittää uusi margariinien tuotantoprosessi ja kovetuksesta syntyvät myrkyt. Eron olen huomannut aikoinaan myös siinä, että voita kun syö, tuntuu kroppa kuluttavan enemmän energiaa ja olokin on energisempi.
Vierailija kirjoitti:
Olen vaihtanut. Margariinien transrasvat hirvittivät jo ajat sitten, nyt hirvittää uusi margariinien tuotantoprosessi ja kovetuksesta syntyvät myrkyt. Eron olen huomannut aikoinaan myös siinä, että voita kun syö, tuntuu kroppa kuluttavan enemmän energiaa ja olokin on energisempi.
Missä margariineissa Suomessa on transrasvoja?
Vierailija kirjoitti:
Olen vaihtanut. Margariinien transrasvat hirvittivät jo ajat sitten, nyt hirvittää uusi margariinien tuotantoprosessi ja kovetuksesta syntyvät myrkyt. Eron olen huomannut aikoinaan myös siinä, että voita kun syö, tuntuu kroppa kuluttavan enemmän energiaa ja olokin on energisempi.
Tämä "uusi tuotantoprosessi" on vanhaa tietoa. Ota foliohattu pois niin tieto imeytyy paremmin aivoosi.
En tiedä... Onkohan kukaan? Nyt muuten tuli paha... Onko KUKAAN vaihtanut margariinia voihin?? Tsiisus että voi olla vaikea ajatella tätä asiaa...
Kaikki ruuat ja levonnaiset tehdään meillä voihin ja punaiseen maitoon tai kermaan. Maistuu paremmalta. Leivän päälle laitetaan margariinia, koska se levittyy paremmin.
Ei se voi sellaisenaan lehmästä tule, kyllä sitä prosessoidaan teollisesti siinä missä margariiniakin.
Karppaususkonnon kulta-aikoina varmaan aika monikin.
Vaikutus = kuoleet jo sydäriin
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Olen vaihtanut. Margariinien transrasvat hirvittivät jo ajat sitten, nyt hirvittää uusi margariinien tuotantoprosessi ja kovetuksesta syntyvät myrkyt. Eron olen huomannut aikoinaan myös siinä, että voita kun syö, tuntuu kroppa kuluttavan enemmän energiaa ja olokin on energisempi.
Missä margariineissa Suomessa on transrasvoja?
Ei missään. http://www.pronutritionist.net/2011/04/missa-tuotteissa-on-viela-transr…
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Olen vaihtanut. Margariinien transrasvat hirvittivät jo ajat sitten, nyt hirvittää uusi margariinien tuotantoprosessi ja kovetuksesta syntyvät myrkyt. Eron olen huomannut aikoinaan myös siinä, että voita kun syö, tuntuu kroppa kuluttavan enemmän energiaa ja olokin on energisempi.
Missä margariineissa Suomessa on transrasvoja?
Ei missään. http://www.pronutritionist.net/2011/04/missa-tuotteissa-on-viela-transr…
Niinpä. Mutta ruokahullut seuraavat vain jotain Safkatutkaa.
Vierailija kirjoitti:
Olen vaihtanut. Margariinien transrasvat hirvittivät jo ajat sitten, nyt hirvittää uusi margariinien tuotantoprosessi ja kovetuksesta syntyvät myrkyt. Eron olen huomannut aikoinaan myös siinä, että voita kun syö, tuntuu kroppa kuluttavan enemmän energiaa ja olokin on energisempi.
Voissa on neljä kertaa enemmän taransrasvoja kuin margariinissa.
Itse ei ne prosessin aineet pelota, koska niitä ei jää margariiniin.
Käyttäisin margariinia pelkästään jo sen paremman levitettävyyden vuoksi.
Käristykseen ja voikastikkeeseen käytän voita, leivän päälle margariinia.
Siis mitä, syökö joku margariinia?
Vierailija kirjoitti:
Siis mitä, syökö joku margariinia?
Ei, ne margariinit on siellä kaupoissa vain koristeena. Itse asiassa ne rasiat ovat tyhjiä, huomaat, jos käyt poimimassa sellaisen käteesi. Olisko lisää tyhmiä kysymyksiä?
Syön harvoin leipää ja margariini on pahaa niin juu, käytän oikeaa voita leivälle. Pyrin muutenkin syömään mahdollisimman vähän prosessoitua ruokaa joten levitteet joiden ainesosien sisältöä en edes ymmärrä ei pitäisi minusta kuulua kenenkään ruokavalioon ja kehoon. Sitä leipääkään kun ei tarvitse mättää 8 siivua päivässä, kuitua saa muualtakin.
Ei syödä leipiä, joten margariinit jäävät kauppaan. Voita ostetaan, jos tarvitaan. Kai mun olisi jo pitänyt kuolla sydäriin, koska olen jo kuudetta vuotta karpannut. Ongelmia ei ole, paitsi matalahko verenpaine, mikä voi johtua siitä, että olen alipainoinen bmi:n mukaan.
Silloin kun meillä oli lehmiä, niin tein itse voita hapattamalla välimaitojen kermaa. Sitten vain kermat monitoimikoneeseen pyörimään ja avot tuli voita.
Se on oli aivan kirkkankeltaista ja hirmuhyvää.
Suo,huom. "välimaito" on maitoa, jota tulee terni- eli juustomaidon jälkeen lehmän poi´ittua. Välimaito on vielä niin juustoista, että sitä ei voi laittaa meijeriin.
Siinä sitä oli teollista prosessia kerrakseen, hih!!!
Aikoja sitten. Mitä vaikutuksia? Ainoa vaikutus on että se maistuu paremmalta.