Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Onko kukaan vaihtanut margariinia voihin

Vierailija
27.06.2016 |

Oletteko huomanneet vaikutuksia?

Kommentit (16)

Vierailija
1/16 |
27.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aikoja sitten. Mitä vaikutuksia? Ainoa vaikutus on että se maistuu paremmalta.

Vierailija
2/16 |
27.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen vaihtanut, koska halusin vähentää pakkausjätettä. Syön tosi vähän leipää, joten syön vähän sitä voitakin. Ruuanlaitossa käytän lähinnä oliiviöljyä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/16 |
27.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen vaihtanut. Margariinien transrasvat hirvittivät jo ajat sitten, nyt hirvittää uusi margariinien tuotantoprosessi ja kovetuksesta syntyvät myrkyt. Eron olen huomannut aikoinaan myös siinä, että voita kun syö, tuntuu kroppa kuluttavan enemmän energiaa ja olokin on energisempi.

Vierailija
4/16 |
27.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Olen vaihtanut. Margariinien transrasvat hirvittivät jo ajat sitten, nyt hirvittää uusi margariinien tuotantoprosessi ja kovetuksesta syntyvät myrkyt. Eron olen huomannut aikoinaan myös siinä, että voita kun syö, tuntuu kroppa kuluttavan enemmän energiaa ja olokin on energisempi.

Missä margariineissa Suomessa on transrasvoja?

Vierailija
5/16 |
27.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Olen vaihtanut. Margariinien transrasvat hirvittivät jo ajat sitten, nyt hirvittää uusi margariinien tuotantoprosessi ja kovetuksesta syntyvät myrkyt. Eron olen huomannut aikoinaan myös siinä, että voita kun syö, tuntuu kroppa kuluttavan enemmän energiaa ja olokin on energisempi.

Tämä "uusi tuotantoprosessi" on vanhaa tietoa. Ota foliohattu pois niin tieto imeytyy paremmin aivoosi.

Vierailija
6/16 |
27.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

En tiedä... Onkohan kukaan? Nyt muuten tuli paha... Onko KUKAAN vaihtanut margariinia voihin?? Tsiisus että voi olla vaikea ajatella tätä asiaa...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/16 |
27.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaikki ruuat ja levonnaiset tehdään meillä voihin ja punaiseen maitoon tai kermaan. Maistuu paremmalta. Leivän päälle laitetaan margariinia, koska se levittyy paremmin.

Ei se voi sellaisenaan lehmästä tule, kyllä sitä prosessoidaan teollisesti siinä missä margariiniakin.

Vierailija
8/16 |
27.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Karppaususkonnon kulta-aikoina varmaan aika monikin.

Vaikutus = kuoleet jo sydäriin

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/16 |
27.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Olen vaihtanut. Margariinien transrasvat hirvittivät jo ajat sitten, nyt hirvittää uusi margariinien tuotantoprosessi ja kovetuksesta syntyvät myrkyt. Eron olen huomannut aikoinaan myös siinä, että voita kun syö, tuntuu kroppa kuluttavan enemmän energiaa ja olokin on energisempi.

Missä margariineissa Suomessa on transrasvoja?

Ei missään. http://www.pronutritionist.net/2011/04/missa-tuotteissa-on-viela-transr…

Vierailija
10/16 |
27.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Olen vaihtanut. Margariinien transrasvat hirvittivät jo ajat sitten, nyt hirvittää uusi margariinien tuotantoprosessi ja kovetuksesta syntyvät myrkyt. Eron olen huomannut aikoinaan myös siinä, että voita kun syö, tuntuu kroppa kuluttavan enemmän energiaa ja olokin on energisempi.

Missä margariineissa Suomessa on transrasvoja?

Ei missään. http://www.pronutritionist.net/2011/04/missa-tuotteissa-on-viela-transr…

Niinpä. Mutta ruokahullut seuraavat vain jotain Safkatutkaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/16 |
27.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Olen vaihtanut. Margariinien transrasvat hirvittivät jo ajat sitten, nyt hirvittää uusi margariinien tuotantoprosessi ja kovetuksesta syntyvät myrkyt. Eron olen huomannut aikoinaan myös siinä, että voita kun syö, tuntuu kroppa kuluttavan enemmän energiaa ja olokin on energisempi.

Voissa on neljä kertaa enemmän taransrasvoja kuin margariinissa.

Itse ei ne prosessin aineet pelota, koska niitä ei jää margariiniin.

Käyttäisin margariinia pelkästään jo sen paremman levitettävyyden vuoksi.

Käristykseen ja voikastikkeeseen käytän voita, leivän päälle margariinia.

Vierailija
12/16 |
27.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siis mitä, syökö joku margariinia? 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/16 |
27.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Siis mitä, syökö joku margariinia? 

Ei, ne margariinit on siellä kaupoissa vain koristeena. Itse asiassa ne rasiat ovat tyhjiä, huomaat, jos käyt poimimassa sellaisen käteesi. Olisko lisää tyhmiä kysymyksiä?

Vierailija
14/16 |
27.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Syön harvoin leipää ja margariini on pahaa niin juu, käytän oikeaa voita leivälle. Pyrin muutenkin syömään mahdollisimman vähän prosessoitua ruokaa joten levitteet joiden ainesosien sisältöä en edes ymmärrä ei pitäisi minusta kuulua kenenkään ruokavalioon ja kehoon. Sitä leipääkään kun ei tarvitse mättää 8 siivua päivässä, kuitua saa muualtakin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/16 |
27.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei syödä leipiä, joten margariinit jäävät kauppaan. Voita ostetaan, jos tarvitaan. Kai mun olisi jo pitänyt kuolla sydäriin, koska olen jo kuudetta vuotta karpannut. Ongelmia ei ole, paitsi matalahko verenpaine, mikä voi johtua siitä, että olen alipainoinen bmi:n mukaan.

Vierailija
16/16 |
27.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Silloin kun meillä oli lehmiä, niin tein itse voita hapattamalla välimaitojen kermaa.  Sitten vain kermat monitoimikoneeseen pyörimään ja avot tuli voita.

Se on oli aivan kirkkankeltaista ja hirmuhyvää.

Suo,huom. "välimaito" on maitoa, jota tulee terni- eli juustomaidon jälkeen lehmän poi´ittua.  Välimaito on vielä niin juustoista, että sitä ei voi laittaa meijeriin.

Siinä sitä oli teollista prosessia kerrakseen, hih!!!