Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Helppo täyte suklaakakkuun tumpelolle leipurille...?

Vierailija
12.05.2016 |

Pliis kertokaa mulle helppo ohje suklaatäytekakkuun. Netti on täynnä erilaisia reseptejä, mutta ne on vaikeita (liivatetta, tms.) tai sitten on vain sanottu, että se ja se sopii loistavasti yhteen, mutta ei ole kerrottu suhteita miten aineet sekoitetaan.

Pää hajoaa... Ai niin lastenjuhliin olisi tarkotus kakku tehdä, eli pitäisi vielä olla lasten makuun sopiva. Edellinen "helppo" täyte meni metsään, kun appelsiinituorejuusto - kermavaahto, ei ollut lapsille tarpeeksi makea.

Kommentit (11)

Vierailija
1/11 |
12.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä laitan usein sitä lisää vain maito- valmis suklaamoussea pussista. Paras ja helpoin.

Vierailija
2/11 |
12.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Purkki valmista aprikoosihilloa. Ja suklaalla kuorrutus kakun päälle, sulla on "sacher-kakku pöydässä. Muista kostuttaa se kakku jollain.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/11 |
12.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Appelsiinimarmeladia. Toimii aina, laitat ihan vaan suoraan purkista ja on makeaa.

Vierailija
4/11 |
12.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vauvan aprikoodi tai persikkasose ja kermavaahto

Vierailija
5/11 |
12.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sulatettua suklaata, maustamatonta tuorejuustoa ja kermavaahtoa (sokeria jos ei ole tarpeeksi makeaa) tai vielä helpompaa: valmista suklaa-tuorejuustoa ja kermavaahtoa. Eli määrät esim. Fazerin sininen 200 levy, 1 paketti tuorejuustoa ja 2dl kerma.

Vierailija
6/11 |
12.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Valkosuklaa-nougat mousse paketti(lisää vain maito ja vatkaa kuohkeaksi. Lisäksi vaikka jotain hilloa(mansikka/vadelma). Et voi epäonnistua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/11 |
12.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Valkosuklaa-nougat mousse paketti(lisää vain maito ja vatkaa kuohkeaksi. Lisäksi vaikka jotain hilloa(mansikka/vadelma). Et voi epäonnistua.

Siis älä mousseen lisää sitä hilloa, vaan kakun väliin sivelet.

Vierailija
8/11 |
12.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitos vastanneille! 

Tuo mousseohje, laitetaanko moussea siis kumpaankin väliin (kun kakun on leikannut kolmeen osaan)? Eikä siis mitään muuta? 

Hillo-ohjeista, lapset tarvinnee vielä siihen kermavaahtoa, mutta pitäisikö kermavaahto makseuttaa esim. vanilijasokerilla, vai tuleeko hillon kanssa sitten liian makeaa?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/11 |
12.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tämä on kyllä varmasti hyvää! 

Vierailija
10/11 |
12.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kiitos vastanneille! 

Tuo mousseohje, laitetaanko moussea siis kumpaankin väliin (kun kakun on leikannut kolmeen osaan)? Eikä siis mitään muuta? 

Hillo-ohjeista, lapset tarvinnee vielä siihen kermavaahtoa, mutta pitäisikö kermavaahto makseuttaa esim. vanilijasokerilla, vai tuleeko hillon kanssa sitten liian makeaa?

Kumpaankin väliin ensin hilloa, ja sitten moussea päälle. Oon välillä laittanut vielä kakun päällimäisellekin levylle koristeluvaiheessa tuota moussea.

Jos laitat kermavaahtoa, niin vaniljasokeri ja sokeri siihen vaahtoon. Ei tule liian makeaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/11 |
12.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

vadelmaa - kermavaahtoa - mascarponea. Makeutta saa sokerista. Jos käytät ulkomaista pakastevadelmaa niin kuumenna (ja jäähdytä) ne kunnollla ensin. Sopivalla suhteella tuosta saa aika sopivaa tahnaa kakun väliin.

Itse käytän rahkaa mutta pidänkin hieman happamammasta kuin makeasta.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi kuusi kaksi