Helppo täyte suklaakakkuun tumpelolle leipurille...?
Pliis kertokaa mulle helppo ohje suklaatäytekakkuun. Netti on täynnä erilaisia reseptejä, mutta ne on vaikeita (liivatetta, tms.) tai sitten on vain sanottu, että se ja se sopii loistavasti yhteen, mutta ei ole kerrottu suhteita miten aineet sekoitetaan.
Pää hajoaa... Ai niin lastenjuhliin olisi tarkotus kakku tehdä, eli pitäisi vielä olla lasten makuun sopiva. Edellinen "helppo" täyte meni metsään, kun appelsiinituorejuusto - kermavaahto, ei ollut lapsille tarpeeksi makea.
Kommentit (11)
Purkki valmista aprikoosihilloa. Ja suklaalla kuorrutus kakun päälle, sulla on "sacher-kakku pöydässä. Muista kostuttaa se kakku jollain.
Appelsiinimarmeladia. Toimii aina, laitat ihan vaan suoraan purkista ja on makeaa.
Vauvan aprikoodi tai persikkasose ja kermavaahto
Sulatettua suklaata, maustamatonta tuorejuustoa ja kermavaahtoa (sokeria jos ei ole tarpeeksi makeaa) tai vielä helpompaa: valmista suklaa-tuorejuustoa ja kermavaahtoa. Eli määrät esim. Fazerin sininen 200 levy, 1 paketti tuorejuustoa ja 2dl kerma.
Valkosuklaa-nougat mousse paketti(lisää vain maito ja vatkaa kuohkeaksi. Lisäksi vaikka jotain hilloa(mansikka/vadelma). Et voi epäonnistua.
Vierailija kirjoitti:
Valkosuklaa-nougat mousse paketti(lisää vain maito ja vatkaa kuohkeaksi. Lisäksi vaikka jotain hilloa(mansikka/vadelma). Et voi epäonnistua.
Siis älä mousseen lisää sitä hilloa, vaan kakun väliin sivelet.
Kiitos vastanneille!
Tuo mousseohje, laitetaanko moussea siis kumpaankin väliin (kun kakun on leikannut kolmeen osaan)? Eikä siis mitään muuta?
Hillo-ohjeista, lapset tarvinnee vielä siihen kermavaahtoa, mutta pitäisikö kermavaahto makseuttaa esim. vanilijasokerilla, vai tuleeko hillon kanssa sitten liian makeaa?
Vierailija kirjoitti:
Kiitos vastanneille!
Tuo mousseohje, laitetaanko moussea siis kumpaankin väliin (kun kakun on leikannut kolmeen osaan)? Eikä siis mitään muuta?
Hillo-ohjeista, lapset tarvinnee vielä siihen kermavaahtoa, mutta pitäisikö kermavaahto makseuttaa esim. vanilijasokerilla, vai tuleeko hillon kanssa sitten liian makeaa?
Kumpaankin väliin ensin hilloa, ja sitten moussea päälle. Oon välillä laittanut vielä kakun päällimäisellekin levylle koristeluvaiheessa tuota moussea.
Jos laitat kermavaahtoa, niin vaniljasokeri ja sokeri siihen vaahtoon. Ei tule liian makeaa.
vadelmaa - kermavaahtoa - mascarponea. Makeutta saa sokerista. Jos käytät ulkomaista pakastevadelmaa niin kuumenna (ja jäähdytä) ne kunnollla ensin. Sopivalla suhteella tuosta saa aika sopivaa tahnaa kakun väliin.
Itse käytän rahkaa mutta pidänkin hieman happamammasta kuin makeasta.
Minä laitan usein sitä lisää vain maito- valmis suklaamoussea pussista. Paras ja helpoin.