Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Passionhedelmäsima

953
24.04.2016 |

Ajattelin tehdä passionhedelmäpannacottaa Vapuksi. Kaupasta oli kaikki passionhedelmät loppu.
Ihmettelin asiaa facebookissa ja kaveri postasi kuvan raaoista passionhedelmistä ja simatarvikkeista. Hän aikoo tehdä siitä simaa vielä tänään. Kommentoin passionhedelmien olevan raakoja ja kitkerä koska hedelmä oli sileä. Kypsä passionhedelmä on ryppyinen. Vappuna kaveri postaa kuvia passionhedelmäsimasta ja vappujuhlista. Ärsyttää täydelliset naiset meininki facessa.

Ajattelin nokittaa ananaskirsikkasimalla. Ihan periaatteen vuoksi.

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
24.04.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ohje unohtui,

Ananaskirsikkasima

250 g fariinisokeria

250 g taloussokeria

4 l vettä

8-12 ananaskirsikkaa

1 ruukku sitruunamelissaa

murunen tuorehiivaa (herneen kokoinen pala)

rusinoita

Valmistusohje:

Mittaa sokerit puhtaaseen isoon astiaan. Kiehauta puolet vedestä ja kaada sokerien päälle. Puolita passionhedelmät ja lusikoi joukkoon niiden sisus. Lisää sitruunamelissan varret sekä loput vedestä. Anna jäähtyä kädenlämpöiseksi ja lisää sitten nestetilkkaan liuotettu hiiva.

Anna siman käydä huoneenlämmössä noin 1 vrk. Siivilöi ja pullota sima. Lisää jokaiseen pulloon 1 tl sokeria ja muutama rusina. Laita pullot viileään. Sima on valmista vajaassa viikossa, kun rusinat nousevat pintaan. Säilytä sima viileässä ja käytä noin viikon kuluessa.

Vierailija
2/7 |
24.04.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olkaa tarkkoina , että ostatte kelluvia rusinoita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
24.04.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onko passionsima hyvää?

Vierailija
4/7 |
24.04.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Onko passionsima hyvää?

En tiedä en ole kokeillut.

Vierailija
5/7 |
24.04.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sileet passionhedelmät ei ole raakoja välttämättä.

Vierailija
6/7 |
24.04.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Sileet passionhedelmät ei ole raakoja välttämättä.

Kypsän hedelmän tunnistaa hieman ryppyisestä rusehtavasta ulkokuoresta. Raaka sileäkuorinen passionhedelmä kypsyy huoneenlämmössä noin viikossa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
24.04.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Sileet passionhedelmät ei ole raakoja välttämättä.

Kypsän hedelmän tunnistaa hieman ryppyisestä rusehtavasta ulkokuoresta. Raaka sileäkuorinen passionhedelmä kypsyy huoneenlämmössä noin viikossa

Sileäkuoriset passionhedelmät ei ole välttämättä raakoja. On mun lempihedelmiä. On tullu syötyä.