Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Yritän vähentää insuliiniresistenssiä, onko huono jos syön maustamatonta jogurttia aprikoosihillolla?

Vierailija
08.03.2016 |

Tekee aina mieli makeaa. Yritän vähentää sokeria, että insuliiniresistenssi vähenisi eli terveyden takia. Onko huono, jos syön n. 3 dl maustamatonta jogurttia kanssa 2,5 rkl aprikoosihilloa?

Aprikoosihillon aineslistan ekana aineena ei ole sokeri, vaan glukoosi-fruktoosisiirappi. Tokana on aprikoosi ja kolmantena sokeri.

Kommentit (17)

Vierailija
1/17 |
08.03.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Glukoosi-fruktoosisiirappi on paljon pahempaa kuin sokeri. Se on itse asiassa lihottavin sokeri mitä on olemassa.

Mitä jos tekisit niin kuin vähänkin aivoillaan ajatteleva ja laittaisit marjoja siihen jugurttiin? 

Vierailija
2/17 |
08.03.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laita tosiaan marjoja siihen jogurttiin. Tai hedelmiä. Jos kaipaat marjoihin makeutta, voit muusata marjat ja makeuttaa stevialla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/17 |
08.03.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Glukoosi-fruktoosisiirappi on paljon pahempaa kuin sokeri. Se on itse asiassa lihottavin sokeri mitä on olemassa.

Mitä jos tekisit niin kuin vähänkin aivoillaan ajatteleva ja laittaisit marjoja siihen jugurttiin? 

Jos laitan marjoja, maustamaton jogurtti maistuu edelleen liian happamalta. Ei ole tarpeeksi makeaa.

Tekee mieli makeaa.

ap.

Vierailija
4/17 |
08.03.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

No on tietysti, tiesit varmaan itsekin. Ei se eroa maustetusta jogurtista, hillo on käytännössä pelkkää sokeria.

Vierailija
5/17 |
08.03.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Laita tosiaan marjoja siihen jogurttiin. Tai hedelmiä. Jos kaipaat marjoihin makeutta, voit muusata marjat ja makeuttaa stevialla.

Mitä stevia on? Onko se sokeria? Käyttäytyykö se suhteessa haimaan ja insuliiniin samalla tavalla kuin sokeri? Mistä steviaa saa? Onko kallista?

Vierailija
6/17 |
08.03.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Laita tosiaan marjoja siihen jogurttiin. Tai hedelmiä. Jos kaipaat marjoihin makeutta, voit muusata marjat ja makeuttaa stevialla.

Mitä stevia on? Onko se sokeria? Käyttäytyykö se suhteessa haimaan ja insuliiniin samalla tavalla kuin sokeri? Mistä steviaa saa? Onko kallista?

Se on pahaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/17 |
08.03.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Laita tosiaan marjoja siihen jogurttiin. Tai hedelmiä. Jos kaipaat marjoihin makeutta, voit muusata marjat ja makeuttaa stevialla.

Steviahan vedettiin pois markkinoilta ja kiellettiin useimmissa EU-maissa, myös Suomessa. Googlatkaa jos ette usko.

Vierailija
8/17 |
08.03.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Toinen mitä tekee mieli on muhennosta, jossa on voissa paistettu kuutioitua makkaraa ja pekonikuutioita. Näin Youtubessa videon, jolla joku teki sellaista ja ajattelin, että no tuokin kelpais.

Kumpi on insuliiniresistenssille ja kehon terveydelle parempi: luonnonjogurtti+aprikoosihillo vai makkara+pekonikuutiot+voi?

ap.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/17 |
08.03.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Laita tosiaan marjoja siihen jogurttiin. Tai hedelmiä. Jos kaipaat marjoihin makeutta, voit muusata marjat ja makeuttaa stevialla.

Steviahan vedettiin pois markkinoilta ja kiellettiin useimmissa EU-maissa, myös Suomessa. Googlatkaa jos ette usko.

Kummasti tuota vaan mainostetaan enenevissä määrin etuketeissä, ja markkinoille tulee lisää stevialla makeutettuja vaihtoehtoja.

Vierailija
10/17 |
08.03.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Insuliiniresistenssin kannalta makkara-pekoni on terveellisempää. Koko kehoa ajatellen en osaa sanoa. Vihanneksia siihen kannattaisi ainakin lisätä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/17 |
08.03.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Laita tosiaan marjoja siihen jogurttiin. Tai hedelmiä. Jos kaipaat marjoihin makeutta, voit muusata marjat ja makeuttaa stevialla.

Steviahan vedettiin pois markkinoilta ja kiellettiin useimmissa EU-maissa, myös Suomessa. Googlatkaa jos ette usko.

Kummasti tuota vaan mainostetaan enenevissä määrin etuketeissä, ja markkinoille tulee lisää stevialla makeutettuja vaihtoehtoja.

http://yle.fi/uutiset/kielletty_stevia_kummittelee_yha_tuotenimissa/660…

"Yle: Kielletty stevia kummittelee yhä tuotenimissä

Viimeksi tällainen tuote vedettiin myynnistä perjantaina. Ylivieskalainen Olivian Natural ilmoitti vetävänsä..."

Vierailija
12/17 |
08.03.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Laita tosiaan marjoja siihen jogurttiin. Tai hedelmiä. Jos kaipaat marjoihin makeutta, voit muusata marjat ja makeuttaa stevialla.

Steviahan vedettiin pois markkinoilta ja kiellettiin useimmissa EU-maissa, myös Suomessa. Googlatkaa jos ette usko.

Kummasti tuota vaan mainostetaan enenevissä määrin etuketeissä, ja markkinoille tulee lisää stevialla makeutettuja vaihtoehtoja.

Tarkennan vielä, että ko. tuotteet on makeutettu stevio*jotain* nimisellä aineella, ja jauheena myytävää/myytäviä makeutusaineita myös "stevia" nimellä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/17 |
08.03.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Laita tosiaan marjoja siihen jogurttiin. Tai hedelmiä. Jos kaipaat marjoihin makeutta, voit muusata marjat ja makeuttaa stevialla.

Steviahan vedettiin pois markkinoilta ja kiellettiin useimmissa EU-maissa, myös Suomessa. Googlatkaa jos ette usko.

Kummasti tuota vaan mainostetaan enenevissä määrin etuketeissä, ja markkinoille tulee lisää stevialla makeutettuja vaihtoehtoja.

http://yle.fi/uutiset/kielletty_stevia_kummittelee_yha_tuotenimissa/660…

"Yle: Kielletty stevia kummittelee yhä tuotenimissä

Viimeksi tällainen tuote vedettiin myynnistä perjantaina. Ylivieskalainen Olivian Natural ilmoitti vetävänsä..."

Juttu on lähes kolme vuotta vanha.

Vierailija
14/17 |
08.03.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/17 |
08.03.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen geneettisesti sellainen, että tykkään kaikesta, mikä on epäterveellistä ja inhoan kaikkea, mikä on terveellistä. Enkä puijaa, vaan puhun rehellisesti.

Esimerkiksi:

porkkana - pahaa

aprikoosihillo - hyvää

aprikoosi - pahaa

irtokarkit - hyvää

pekoni - hyvää

täysjyvävilja - pahaa

makkara - hyvää

ruusukaali - pahaa

suklaa - hyvää

pavut - pahaa

jne.

Vierailija
16/17 |
08.03.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Genetiikan sijasta makuaisti liittyy vahvemmin tottumukseen ja tosiaan sokerin täyskiellolla voit oppia tykkäämään vähän raikkaammista mauista. Miten söit lapsena ja teininä?

Vierailija
17/17 |
08.03.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyse on tottumuksesta, ei geeneistä. Lisäksi insuliinin ja sokeriaineenvaihdunnan häiriöt saavat aikaan voimakkaan makean himon.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä yksi seitsemän