Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Uunilohi reseptejä!

Vierailija
19.02.2016 |

Vinkkejä kehiin. :)
Eli aineita löytyy mm. soijakastike, sweet chili-kastike, hunajaa, kuivamausteita (ei tuore), ruokakermaa, vihanneksista sipulia, valkosipuli, paprika..

Miten valmistaisitte?

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
19.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siis piti kirjoittaa, että ei tuore yrttejä ***

AP

Vierailija
2/7 |
19.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Uunilohi on mailman tylsin ruoka.... miksi et paista lohipaloja pannulla, sivele teriakikastikkeella ja tuoreita yrttejä päälle. Uunissa jää aina vetiseksi.

Lohelle paras tapa valmistaa on savustus, loimutus tai paisto. Tällöin liika vetisyys häviää, tulematta kuitenkaan kuivaksi runsaan rasvan takia.

Ja tietysti paksu merilohen pala eikä mitään väkisin kasvatettua allaskalaa eli kirjolohta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
19.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pestolohi on joskus aika hyvää. :) Mä kyllä kans paistan pannulla ennemmin. Savustuspönttö hommattiin ja sekin on mukavaa vaihtelua.

Vierailija
4/7 |
19.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei mun uunilohi kyllä vetiseksi oo jääny. Itse suosin helppoa ja herkullista. Suola, pippurirouhe ja sitruunapippuri ja sitten vaan uuniin... joskus heitän päälle creme bonjourin loppuvaiheessa.

Vierailija
5/7 |
19.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lohi uuniin. Ota pois kun on medium+. Mausteet ja höysteet oman maun mukaan.

Vierailija
6/7 |
19.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ei mun uunilohi kyllä vetiseksi oo jääny. Itse suosin helppoa ja herkullista. Suola, pippurirouhe ja sitruunapippuri ja sitten vaan uuniin... joskus heitän päälle creme bonjourin loppuvaiheessa.

tällaiset crème bonjourit on kaikista kamalimpia lohen kanssa, rasvainen kala ja vielä rasvainen kerma päälle. Yöks. Lohi kaipaa kevyttä ja raikasta kaveria

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
19.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oma suosikkini on pestolla kuorrutettu lohi. Toinen hyvä on sitruunamehua, pippuria, ripaus suolaa lohen päälle ja sitten lohi vain uuniin. Herkkua!