Käytättekö Lindströmin pihvien valmistuksessa etikkapunajuuria?
Kommentit (11)
En tietenkään? Teetkö ap tomaattikastikkeen ketsupista?
Mä vaan saan aina kauhean sotkun aikaiseksi tuoreilla :) Ap
Kyllä mä oon laiskuuttanut käyttänyt, ihan ok tulee kun valuttaa hyvin. Ja lounasravintoloissa käytetään myös. eihän se punajuuren osuus yleensäkään kovin suuri ole, makuasia tietenkin.
Joo käytän. Ei tule liian etikkaista, sopivan mehevää.
Mehevä on muuten hirveä sana
Kyllä noilla kokkaussivustoillakin ihan yleisesti on ohjeessa etikkapunajuuri:). Nro 2, vink vink:).
Vierailija kirjoitti:
Joo käytän. Ei tule liian etikkaista, sopivan mehevää.
Mehevä on muuten hirveä sana
Niin on :D Ap
Vierailija kirjoitti:
Kyllä noilla kokkaussivustoillakin ihan yleisesti on ohjeessa etikkapunajuuri:). Nro 2, vink vink:).
No hyvä. Viikonlopun ruoka on siis siinä. Ap
Ajattelin lisätä osaan taikinasta kikherneitä jauhelihan sijaan. Ap
En etikkaisia vaan keitettyjä, joita minulla on pakastimessa. Syksyllä, kun sato on parhaimmillaan, ostan 2-3 kiloa punajuuuria, keitän, kuorin ja pakastan kokonaisina kahden kappaleen pusseihin. Todella käteviä ottaa käyttöön talven mittaan.