Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mitä muuta ruokaa teette kaalista

Vierailija
04.02.2016 |

kuin kaalilaatikkoa, -kääryleitä, -pataa? Ihan ruokaruokaa, ei salaattia.

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
04.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaali-makkarakeittoa

Makkara-kaalilaatikkoa

Kaali-makaronijauhelihapataa

Gruusialaista kaalivuokaa

Kaali-jauhelihapaistosta

Vierailija
2/7 |
04.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiinalaista tofuruokaa, jonka toki voi tehdä broilerista tai possustakin. Suikaloin kaalin erittäin ohuiksi paloiksi koneella. Silppuan sipulia, valkosipulia, inkivääriä ja tofua. Sitten wokitan tosi kuumassa niin kauan, että kaikki on juuri ja juuri kypsää. Lisään mausteet eli esim. Black bean saucea, soijakastiketta, chilitahnaa. Muuta ei enää tarvitakaan kuin riisiä. Tämä muuten tulee punakaalista kivamman näköistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
04.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Millaista tuo kaalijauhelihapaistos on? voisin tehdä. 

Vierailija
4/7 |
04.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaalia suikaleiksi, sekaan esim. paprikaa, parsakaalia, porkkanaa, sipulia ja kanasuikaleita. Suikaleet öljytylle pannulle tirisemään, kunnes pintapehmenevät. Lisää pieni lorahdus omenaviinietikkaa, hunajaa, valkosipulia ja anna hautua n. 10 minsaa. Valmis.

Vierailija
5/7 |
04.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Millaista tuo kaalijauhelihapaistos on? voisin tehdä. 

70-luvun kotitaloustunnin reseptillä:

1/2 - 3/4 keräkaalia

7 dl vettä

1½ lihaliemikuutiota

500 g jauhelihaa

1 rkl jauhelihamaustetta

1 rkl meiramia

2 rkl siirappia

Silppua kaali ja keitä se kypsäksi lihaliemessä 20-30 min. Paista jauheliha ja mausta se. Sekoita jauheliha ja kypsäksi keitetty kaalisilppu, lisää meirami ja siirappi. Paista laakeassa vuoassa 175 asteessa 45 minuuttia. Tarjoile puolukkahillon kanssa.

Vierailija
6/7 |
04.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä käytän usein tavallista valkokaalia vokin pohjana. Neljän sentin pala valkookaalia suikaleiksi, Siihen pari kourallista jotain muita vihanneksia ja vähän sokeritaittoherneitä ja pähkinöitä, vokataan vähän niin hyvä tulee.

Toinen tässä mainitsematta jäänyt on kaalipiirakka. Hyvää, mutta paljon edellistä aikaavievämpää. Ohje löytyy googlaamalla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
04.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mä käytän usein tavallista valkokaalia vokin pohjana. Neljän sentin pala valkookaalia suikaleiksi, Siihen pari kourallista jotain muita vihanneksia ja vähän sokeritaittoherneitä ja pähkinöitä, vokataan vähän niin hyvä tulee.

Toinen tässä mainitsematta jäänyt on kaalipiirakka. Hyvää, mutta paljon edellistä aikaavievämpää. Ohje löytyy googlaamalla.

Se oli vähän liian kaalimaista mulle. Mutta wok-vinkeistä ja kaalipaistoksesta kiitos.