Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Itäsuomalainen - miten keität sen hernekeittosi?

Vierailija
02.02.2016 |

Sen keittomaisen, jossa herneetkin on yksilöitä, eikä sellaisen sosemaisen muusikeiton, niinkuin länsisuomessa keitellään.

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
02.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Irtonaisia, ehjiä ja kovempia herneitä saa vähemmällä keittämisellä. Usein myös uusi lämmitys musentaa rakennetta.

Vierailija
2/2 |
02.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Avaan purkin, kaavan kattilaan, heitän perään purkillisen vettä ja sitten lämmitän. Avot!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi kolme yksi