Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mikä liha sopii sitruunan kanssa?

Vierailija
29.01.2016 |

Siinäpä kysymys.

Kommentit (14)

Vierailija
1/14 |
29.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kala ja kana

Vierailija
2/14 |
29.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lohi, kuha, siika

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/14 |
29.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lohi, katkaravut ja muumit

Vierailija
4/14 |
29.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jauhenliha tottakai sopii

Vierailija
5/14 |
29.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

vasikka

Vierailija
6/14 |
29.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kana ja kalat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/14 |
29.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Wienerleike

Vierailija
8/14 |
29.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei mikään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/14 |
29.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sanoisin, että mitä rasvaisempi liha, niin sitä paremmin happo sopii.

Vierailija
10/14 |
29.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

wienersnitchel

Eli possun lihaa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/14 |
29.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tosi monikin sopii. Kana esimerkiksi on erinomaista jos sille tekee kastikkeen voista, sitruunasta, valkosipulista, persiljasta ja sitruunamehusta. Wienerleikkeen kanssa sopii sitruuna. Samoin kalan. Myös monien vahvan makuisten leikkeleiden kanssa sopii hyvin sitruuna, jos niitä käyttää esim. salaatissa.

Vierailija
12/14 |
29.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sitruuna mureutuu hyvin, kun puristat lampaasta tai naudanfileeatä nesteet sen päälle ja annat lämmetä pari minuuttia. Suolaa ja pippuria kaveriksi, jos lampaan nestettä puristat, kurkumaakin voi laittaa. Pannu oikein kuumaksi ja pari minuuttia molemmin puolin, niin tulee hyvää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/14 |
29.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Jauhenliha tottakai sopii

Mutta se pitää muistaa pestä ensin!

Vierailija
14/14 |
29.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oliiviöljyä, loraus valkoviiniä, creme fraishe, sitruunan mehua, suolaa, pippuria. Loppuhauduta  paistetut  porsaanleikkeet siinä.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi viisi yksi