Mikä Karhussa on muka niin erinomaista?
Kuulemma Suomen suostituin kalja ja kaikki kehuu niin hyväksi. Oli pakko ostaa kun kioskilla ei muutakaan kaljaa ollut ja onhan tämä juuri sellaista jöötiä kuin muistelenkin. Ihan helvetin vahvan makuista, paksua lientä. Värikin on muita kaljoja tummempi ja mallas maistuu niin perkeleesti.
Ainakin koff, olvi, pirkka on paljon parempaa ja melkeimpä nobelaneria joisi ennemmin kuin tätä. Tähän on kuitenkin tyytyminen kun muutamakaan ei ole.
Kommentit (17)
Vierailija kirjoitti:
Kuulemma Suomen suostituin kalja ja kaikki kehuu niin hyväksi. Oli pakko ostaa kun kioskilla ei muutakaan kaljaa ollut ja onhan tämä juuri sellaista jöötiä kuin muistelenkin. Ihan helvetin vahvan makuista, paksua lientä. Värikin on muita kaljoja tummempi ja mallas maistuu niin perkeleesti.
Ainakin koff, olvi, pirkka on paljon parempaa ja melkeimpä nobelaneria joisi ennemmin kuin tätä. Tähän on kuitenkin tyytyminen kun muutamakaan ei ole.
Sinä et keskikaljan kittaaja ole vahvaa olutta nähnytkään, etkä ymmärrä OLUESTA yhtään mitään!!
Mun lemppareita ovat Karhu ja A.Le Coq.
Onneksi alq on nyt lähikaupan halvin, pikkutölkki eurolla =) silloin tällöin yksi illalla, nam.
Karhua en ole pitkään aikaan juonutkaan, tarttisko uuden vuoden kunniaksi repäistä ja hak yhden tai pari...
Vierailija kirjoitti:
Minusta suomalaisten bulkkioluiden suurin ero on tölkin ulkonäössä. Kaikkihan ne ovat melkein samaa hyvin miedon makuista ja tuoksuista liian hiilihappoista peruslitkua. Onneksi kaupasta saa myös suomalaisten pienpanimoiden tuotteita ja tsekkiläisä laatupilsnereitä.
Paikalle saapui siis toinenkin olutharrastaja, oletan?? Nuo keskikaljan kittaajathan ei muusta ymmärräkään. Olut kun on aivan eri asia.
13,1% oli vahvin itse jouluna maistelemani. Ne kun ei ole humalahakuisille tehtykään.
Karhussa maistuu humala, tietty maltaan lisäksi. Itse en pidä vahvasta humaloinnista, vaan enempi maltaan mausta.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Minusta suomalaisten bulkkioluiden suurin ero on tölkin ulkonäössä. Kaikkihan ne ovat melkein samaa hyvin miedon makuista ja tuoksuista liian hiilihappoista peruslitkua. Onneksi kaupasta saa myös suomalaisten pienpanimoiden tuotteita ja tsekkiläisä laatupilsnereitä.
Paikalle saapui siis toinenkin olutharrastaja, oletan?? Nuo keskikaljan kittaajathan ei muusta ymmärräkään. Olut kun on aivan eri asia.
13,1% oli vahvin itse jouluna maistelemani. Ne kun ei ole humalahakuisille tehtykään.
En ole sen kummemmin harrastaja, mutta vuodet maailmalla opettivat, että suomalainen "kunnon kalja" on samanlainen ilmiö kuin suomalainen "kunnon kahvi". Voi surku, molemmille.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Minusta suomalaisten bulkkioluiden suurin ero on tölkin ulkonäössä. Kaikkihan ne ovat melkein samaa hyvin miedon makuista ja tuoksuista liian hiilihappoista peruslitkua. Onneksi kaupasta saa myös suomalaisten pienpanimoiden tuotteita ja tsekkiläisä laatupilsnereitä.
Paikalle saapui siis toinenkin olutharrastaja, oletan?? Nuo keskikaljan kittaajathan ei muusta ymmärräkään. Olut kun on aivan eri asia.
13,1% oli vahvin itse jouluna maistelemani. Ne kun ei ole humalahakuisille tehtykään.En ole sen kummemmin harrastaja, mutta vuodet maailmalla opettivat, että suomalainen "kunnon kalja" on samanlainen ilmiö kuin suomalainen "kunnon kahvi". Voi surku, molemmille.
Puhut asiaa!
No niin, tänne saatiinkin nopeasti ne oluthifistelijät "parempina juomatottumuksineen". Se tästä topikista.
Vierailija kirjoitti:
No niin, tänne saatiinkin nopeasti ne oluthifistelijät "parempina juomatottumuksineen". Se tästä topikista.
No koska elämä on yksinkertaisesti liian lyhyt halvan kaljan juomiseen!
En ole mikään ylin kaljan ystävä mutta karhusta tykkään ihan vaan siksi koska se on voimakkaan makuinen, sitä saa helposti ja se röyhtäyttää kunnolla niin ettei tule sitä mahaturvotusta.
Kalja kun ei ole lopun perin mitenkään erikoisen hyvän makuista niin se hyvyys ratkaistaan toissijaisilla asioilla. Itselleni riittää se että karhun maussa on "potkua".
Minä tykkään Karhusta eniten. Tykkään sen vahvasta mausta, nuo Karjalat ja Lapin kullat on vesitetyn makuista, tympeää litkua.
Eihän se Karhukaan mikään gourmet-olut toki ole vaan ihan vaan saunakalja- tai juopotteluolut, mutta noista lähikaupan antimista tykkään eniten siitä noin arkiseen nautiskeluun.
Vierailija kirjoitti:
No niin, tänne saatiinkin nopeasti ne oluthifistelijät "parempina juomatottumuksineen". Se tästä topikista.
Kun ketjun aiheena on oluen maku, niin onko suuri ihme, että mukaan tulee ihmisiä, joita kiinnostaa oluen maku? Siis meitä nirppanokkia, joille ei riitä että "kalja" on halpaa ja menee päähän.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
No niin, tänne saatiinkin nopeasti ne oluthifistelijät "parempina juomatottumuksineen". Se tästä topikista.
Kun ketjun aiheena on oluen maku, niin onko suuri ihme, että mukaan tulee ihmisiä, joita kiinnostaa oluen maku? Siis meitä nirppanokkia, joille ei riitä että "kalja" on halpaa ja menee päähän.
Vähän eria asia tuolla tulla topikkiin julistamaan "mulla on vähä o vähä niinku paremmat juomatottumukset ku teillä!"
Sandels on keveäottoinen ja ihan käypänen. Espanjalainen St. Miquel maistuu oikeasti hedelmäisen hyvältä kylmänä helmeilevästä smaragdinvihreatä pullosta. Sitä!
Vierailija kirjoitti:
Sandels on keveäottoinen ja ihan käypänen.
Kokeilin kerran, en tykännyt. Tämäkin oli mielestäni liian vahvan makuista.
Siis miten voi Sandels olla kenenkään mielestä vahvan makuista, ziisus sentään... Oletteko muuten huomanneet kaikissa suomalaisissa bulkkibisseissä käytetään mystistä ainesosaa nimeltään panimosiirappi?? Eli sokerilitkua olueeseen, hyi hemmetti!
Vierailija kirjoitti:
Oletteko muuten huomanneet kaikissa suomalaisissa bulkkibisseissä käytetään mystistä ainesosaa nimeltään panimosiirappi?? Eli sokerilitkua olueeseen, hyi hemmetti!
Tämänkö takia Pirkan "paskakalja" maistuu niin paljon paremmalle kuin "laatuoluet"?
Minusta suomalaisten bulkkioluiden suurin ero on tölkin ulkonäössä. Kaikkihan ne ovat melkein samaa hyvin miedon makuista ja tuoksuista liian hiilihappoista peruslitkua. Onneksi kaupasta saa myös suomalaisten pienpanimoiden tuotteita ja tsekkiläisä laatupilsnereitä.