Joulujuutojen säilyvyys
Tapaninpäivän juustopöydästä jäi tähteeksi tooosi paljon juustoja. Olivat tapanina pöydässä 7h, muuten ovat olleet jääkaapissa. Kehtaanko laittaa uutenavuotena pöytään samat juustot? Onko vaaraa että menneet pilalle?
Juustot ovat palajuustoa juustotiskistä, valtaosa kovia juustoja.
Kommentit (6)
Kraaa! Arvasin että keskitytte vaan vitsiniekkailuun ku tuli typo!
No en samoja kehtaisi laittaa sellaisenaan tarjolle. Ei ne piloilla ole, mutta ei kovin kauniitakaan enää, jos ovat lämmenneet välillä 7h. Leikkaa coctailtikkuihin tai salaatin sekaan, jos ne pitää vieraille syöttää.
Eikös juusto oo syötävää kunnes hometta ilmestyy. Ja periaatteessa homepalsn kun leikkaa pois niin kelpaa taas. Maku voi olla muuttunut? Mutta jos maistuvat hyviltä niin siitä vaan.
Joulujuuto on jauhenlihan kaveri. Hih hih