Hyviä ideoita tapaninpäivän booliin, kiitos!
Meillä on perinteenä pitää tapaninpäivän iltapäivällä koko suvulle cocktailparty, jossa tarjotaan kahvia ja teetä, voileipäkakkua, karjalanpiirakoita, lohirullaa, sconeseja ja hilloa, hedelmäkakkua, maustekakkua, pikkuleipiä ja suklaakonvehteja. Juomapuolesta on yleensä huolehtinut sekoittelemalla cocktaileja vieraiden toiveiden mukaan. Tänä vuonna mies ajatteli tehdä boolin ihan vaihtelun vuoksi. Minua kyllä vähän arveluttaa, eikö booli ole lähinnä nuorten juhlien juoma. Lisäksi miehellä ei ole minkäänlaista ideaa siitä, millaisen boolin hän aikoo tehdä. Jotain karpaloista hän puhui, tai sutten eggnogg mutta ei oikein itsekään hahmota tätä booliasiaa. Ja muelellään aellainen josta voisi tehdä alkoholittoman version lapsia varten. Onko jellään hyvää boolireseptiä takataskuissaan? Ja jouluinen siis pitäisi olla!
Kommentit (6)
Vierailija kirjoitti:
1plo passoaa
1l ananasmehua
1l appelsiinimehua
1.5l spritea
2ploa kirkasta
Appelsiiniviipaleita päälle
Ai sen piti olla joulunen... No sit toi ei käy.
Joo kiitos vaan, mutta ei mutään eksoottista tällä kertaa! Ap
PS Ja vahvaa saa olla, koska emme tarjoa muita juomia :)
Kossua, vissyä ja punainen elintarvikeväri.
Perinteinen pohjalaanen: 2 rusinaa ja 5 pulloa kossua. Ota rusinat pois enne tarjoilua, notta vieraat eivät luule että olette hienostelijoita.
Tai sitten perinteinen kossukola: Kaada sen verran kokista astiaan että pohja peittyy, sitten kaada niin paljon kossua että pohja näkyy taas.
Mummon sekomehua ja lantringiksi Huberin olutta. Muutama siivu sitruunaa tai appelsiina koristeeksi.
1plo passoaa
1l ananasmehua
1l appelsiinimehua
1.5l spritea
2ploa kirkasta
Appelsiiniviipaleita päälle