Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Millä voi korvata ricottan?

Vierailija
04.12.2015 |

Pikakyssäri... kaupassa ei ole ricottan, jota tarvitsisin pinaattitäytteisiin canneloneihin. Millä sen voisi korvata?

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
04.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eikö kukaan tiedä?

Vierailija
2/8 |
04.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Noihin cannelloneihin korvaisin mozzarellalla. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
04.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pitäisi tehdä tahna silputun pinaatin kanssa joten ei ehkä mozzarellaa..äh pakko kai käydä toisessa liikkeessä. Kiitos silti!

Ap

Vierailija
4/8 |
04.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Pitäisi tehdä tahna silputun pinaatin kanssa joten ei ehkä mozzarellaa..äh pakko kai käydä toisessa liikkeessä. Kiitos silti!

Ap

 

Ei se mitään haittaa vaikkei siitä tulekaan tahnaa. Ihan hyvää tulee jos pilkot mozzarellan ihan pieneksi. Tai raastat jopa / ostat mozzaraastetta.

 

Periaatteessa myös esim. maitorahka voi käydä, mutta itse en tykkäisi sen happamaasta mausta cannelloneissa. Mozzarella on maun puolesta paljon parempi match, vaikka koostumus onkin erilainen.

Vierailija
5/8 |
04.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mozzarella tai vuohenjuusto, riippuen millaista makua on tavoittelemassa

Vierailija
6/8 |
04.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

No... varmaan... ihan... millä... tahansa... muulla... juustolla...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
04.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pekoni sopii ihan kaikkeen.

Vierailija
8/8 |
04.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Maustamattomalla Violalla olen korvannut ihan menestyksekkäästi juuri canneloneissa ja vastaavissa ruoissa. Ihan mikä vain tuorejuusto käy.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän kaksi yksi