Lue keskustelun säännöt.
Kotikokit apua! Naudan ulkofileen kalvo unohtui ja liha on jo marinoitumassa! :s
28.11.2015 |
Voiko asialle tehdä enää muuta kuin ottaa pois marinadista ja koittaa irrottaa kalvoa?
Jos kalvon jättää paikalleen, millainen lihasta silloin tulee?
Terveisin kädetön kokki, bravuurina purkkihernekeiton lämmittäminen
Kommentit (6)
Se kalvo on kuin kortsua purisi, eli käypä leikkaamassa se irti...
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Voit poistaa kalvon vasta marinoinnin jälkeen ennen kypsennystä.
2: No voi hemmetti :(
3: Tyhmä kysymys: onko se marinadi tarttunut siihen lihaan? :D Jos sen siis vasta ennen paistoa poistaa, niin onko marinointi ollut turhaa?
-AP
5: Tätä epäilinkin.
Alan siis poistamaan sitä nyt
Kiitos avusta!
-AP
Apuaaaa
-AP