Millainen ja kuin iso kakku 25 henkilölle joista osa lapsia.
Kommentit (6)
En osaa tuohon vastata, mutta sen olen huomannut että juhlissa syödään suolaista tarjottavaa. Kakkua jää aina.
Riippuu siitä, haluatko päästä helpolla vai tehdä jotain hienoa. Yksinkertaisinta on tehdä kaksi 6 munan sokerikakkupohjaa uunipellillä, laittaa niiden väliin jokin täyte (tai vaihtoehtoisesti tehdä kakusta kolmikerroksinen, jolloin sen pohjapinta-ala on 2/3 uunipellin pinta-alasta). Päälle sitten kermavaahtoa ja jotain mieluisia koristeita, esim. hedelmiä, marjoja tms.
Jos haluat jotain hienompaa, löytyy täältä varmaan parempia neuvojia.
Kerroskakkua en osaa tehdä joten varmaan tehtävä 2 5munan kakkua. Voiko kakun täyttää ja pakastaa? miten sulatus? Meillä aika pieni jääkaappi.
ap
Suosittelisin kyllä tuolle vierasmäärälle kahta kuuden munan kakkua. En pakastaisi täytettyä kakkua, vaan pakastaisin pelkän pohjan, sulattaisin sen huoneenlämmössä ja täyttäisin vasta sitten tarjoilupäivänä tai korkeintaan edellisenä iltana. Jotkut hyydytetyt kakut kestävät kyllä pakastamisenkin.
up