Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Tänään syödään paahdettua munakoisoa

Vierailija
10.10.2015 |

oliiviöljy, valkosipuli, rosmariini, suola- ja pippurimarinadi munakoisopuolikkaiden päälle ja uuniin paahtumaan 30 min. 200 C

http://jokihakakokkaa.blogspot.fi/2012/04/paahdetut-munakoisot.html

 

Peruna- ja porkkanaviipaleiden päälle oliiviöljy, yrttimauste, hunaja, suola, pippuri, rosmariinimarinadi.

Lisäksi broileria sitruunakermakastikkeessa.

 

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
10.10.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mikä tuossa on ketjun arvoista? Perusruokaa ja toki hyvää. Minä tosin laitan paahdetuille munakoisoillekin hunajaa ja balsamicoa, ja yleensä 50/50 verran kesäkurpitsaa joka on samanlainen kasvis ja sopii hyvin yhteen. Paprika menee kanssa, ja oliiviöljyn kanssa voi iskeä sekaan vähän sesamiöljyä jos haluaa testata jännempää.

Vierailija
2/7 |
10.10.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minulla on tapana aina avata ketjuja ruuista :) ei sen kummempaa. Myönnän ei kovin erikoinen aihe, mutta varmasti paljon parempi kuin joku negatiivinen haukkumisaihe.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
10.10.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitos linkistä, laitoin heti kokeilulistalle. Munakoiso on minun ja mieheni lempikasvis ja aina on mukava löytää uusia reseptejä.

Vierailija
4/7 |
10.10.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Munakoiso. Munako iso?

Vierailija
5/7 |
10.10.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olennaisena osana marinadeissa oli sitruunamehu. On muuten sairaan hyvää, enkä ole yleensä mikään niin erityisen hyvä kokki. Nyt maistuu siltä kuin istuisin Kreikassa ravintolassa :O

Vierailija
6/7 |
10.10.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Olennaisena osana marinadeissa oli sitruunamehu. On muuten sairaan hyvää, enkä ole yleensä mikään niin erityisen hyvä kokki. Nyt maistuu siltä kuin istuisin Kreikassa ravintolassa :O

Sitruunaa siis vain porkkanoiden ja perunoiden päälle marinadissa. Kehitin ihan hatusta. (oliiviöljy, sitruunamehu, raastettu sitr. kuori,  yrttimauste, hunaja, suola, pippuri, rosmariinimarinadi)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
10.10.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

mmmmm!!! :)

Kuulostaa tosi hyvältä. 

 

Meillä on illaksi paketti jauhelihaa ja mielikuvituksen puute. Ehkä muffinssivuoissa paistettuja fetajuustolla täytettyjä jumbopullia? Ovat yleensä ihania, nyt vaan ei ole mitään hauskaa fetan kaveriksi kuten vaikka aurinkokuivattuja tomaatteja tai edes tuoretta basilikaa... plääh. Olisikohan pinaatti hauskaa? Vähän kaupan pestoa löytyisi, se sopii yllättävän hyvin pinaatin kanssa. 

 

Ensi viikolla pitää kyllä ostaa munakoisoja, kiitti vaan ap  :D