Maistuuko jo vähän tummunut munakoiso kypsänäkin huonolta?
On osittain tummunut (n.20%) ja pehmeämpi sisältä :/ Maku oli myös vähän imelämpi. Laitanko uuniin vai en?
:D Tuskin mahatautia saa mutta en tietentahtoen pahaakaan ateriaa jo hieman pilaantuneesta ruuasta halua tehdä. Kuitenkin tiedän että ihmiset (minä mukaan lukien) heittävät nykyään liian herkästi vielä syötävää ruokaa roskiin, kuuluuko tämä nyt niihin?
Kommentit (3)
Värillä en ole huomannut olevan merkitystä. Koostumuksella kyllä. Itse leikkaisin merkittävästi pehmenneet osat pois ja käyttäisin huoletta.
[quote author="Vierailija" time="12.09.2015 klo 18:04"]
Värillä en ole huomannut olevan merkitystä. Koostumuksella kyllä. Itse leikkaisin merkittävästi pehmenneet osat pois ja käyttäisin huoletta.
[/quote]
Kiitos :)
Kokemuksia kehiin! :)