Broilerin rintafileet vuohenjuustolla KYSYMYS
Missä vaiheessa lisään vuohenjuuston (ei sitä rengasta) ettei valu kaikki vuokaan, osa saisi kumminkin "sulaa"? Broiskut oli jotain ohuen ohutta ja pkt sanoo että 225 ja vartti.
Päädyin sitten tähän lohkoperunoiden (oikeista perunoista, päälle rypsiöljyä, savusuolaa ja paprikamaustetta) kaveriin kun päivemmällä kyselin ehdotuksia :)
Lisäkkeeksi napolinsalaattia (sekoitus pussista), kirsikkatomaatteja ja chipotle-salaatinkastiketta.
Mitäs muilla on ruokana tänään?
Kommentit (4)
Käytän fileet pannulla - lähinnä värin takia.
Joskus teen näin:
Sekoitan lusikoitavaan vuohenjuustoon, silputtuap basilikaa ja aurinkokuiv.tomaatteja. Lisään levitteen broilerin fileen päälle ja sitten uuniin. Lusikoita on parasta, eikä se valu minnekään.
Hyvältä kuulostaa ruokasi ( :
Meillä on eilisiä jämiä.
Missä vaiheessa lisään vuohenjuuston (ei sitä rengasta) ettei valu kaikki vuokaan, osa saisi kumminkin "sulaa"? Broiskut oli jotain ohuen ohutta ja pkt sanoo että 225 ja vartti.
teen usein niin, että leikkaan fileen tooooosi ohueksi ja kiepautan sen rullalle, vuohenjuusto ja mausteet sisällä.
Jos haluaa vielä pitää sen oikein mehevänä niin etenkin grillissä kietaisen ympärille vielä pekonisiivun tai kaksi.
Laitoin nyt kuitenkin fileet uuniin ja kohta vuohenjuuston perään kun en jaksanut ruveta niitä paistelemaan erikseen.
Sitä vaan piti kysyä että passaa kai tuohon vielä kastikkeeksi makea chilikastike? Yhdessä kaupassa näin pienessä purkissa paprikahilloa, jonka ajattelin olevan jotain paholaisenhillon tapaista mutta nyt harmittaa etten tullut ostaneeksi. Nyt kun kävin kaupassa, siellä ei ollut tota paprikaa makuna.
terv. ap
laittaisin sitten vuohejuustot päälle ja uuniin kypsymään loppuun.