Lue keskustelun säännöt.
Natriumglutamaatti, MSG, E621
27.12.2010 |
Pitäisikö elintarvikkiessa ja äidinmaidossa luonnostaan esiintyvää natriumglutamaattia ryhtyä poistamaan?
Ilmaise mielipiteesi.
Tero
Kommentit (2)
lihassa, soijassa, sienissä, pavuissa. Myös esimerkiksi tomaatissa sitä on paljon. Ja hiivassa, hiivauutehan on se, mitä nykyisin lisätään joka paikkaan kun ihmiset karttaa natriumglutamaattia ja e-koodeja, mutta ei tajua, mistä aineesta oikeasti on kyse. Hiivauute on siis käytännössä pelkkää natriumglutamaattia.
Nyt joku sit sanoo, että on eri asia jos aine on elintarvikkeessa luonnostaan kuin jos se tuotetaan synteettisesti ja lisätään sinne. Mene ja tiedä. Molekyyli on kuitenkin sama.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Oletko ihan idiootti?