Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Broilerin marinoimattomat rintafileet, paras herkkuohjeesi niille?

Vierailija
13.11.2010 |

Miettinyt josko tekisin fileistä ohuempia muutaman cm paloja jotka iskisisin johonkin marinaadiin (valkosipulia, fondia, soijaa, hunajaa tms) ja sitten pannun kautta ja kerman kanssa ison pastakeon päälle..

Juuu, olen ns kokeileva kokki, tuskin koskaan käytän varsinaisia ohjeita vaan kokeilen ja tuunailen itse ja aina on kyllä kehuttu ;)

Miltäs kuulostaisi?

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
13.11.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä olen leikannut niihin viillon ja laittanut sisään tomaattia, mozzarellaa ja pestoa.

Vierailija
2/7 |
13.11.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tom Yumiin (miten lie kirjoitetaan) ainakin käytetty, suikaloitu vaan ensin.



Sitten on maustettu yrteillä ja paistettu pannulla ja laitettu pannulle kanan sekaan valkoviiniä ja jotain kanafondia tai vastaavaa. Taivas miten hyvää se olikaan. Pitääkin tehdä taas joskus.



Sitten jos haluat vähän kiinalaistyyppistä, niin noilla aineksilla mutta kerman tilalle kokista. Tulisi kanssa hyvää, sen tyyppistä kastiketta missä kiinlaisissa on esim naudanlihat yleensä (sitä ruskeaa).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
13.11.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suikaloin, paistan suolan ja curryn kanssa, lisään vihannessuikaleet ja lopuksi kookosmaidon. Nuudeleita kaveriksi.

Vierailija
4/7 |
13.11.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

laitan yrttejä tai chiliä kanalle ja käärin pekonin kanssa rullalle. Uunivuokaan ja kermaa ja pippuria päälle ja uuniin vajaaksi pariksi tunniksi 175asteeseen.

Vierailija
5/7 |
13.11.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

kesäisin leikkaan isoiksi kuutioiksi, laitan tandoori-öljymarinaadiin ja grillaan vartaissa.



Voi myös paistaa kokonaisena, maustaa lopussa ja leikata siivuiksi salaattiin...



usein tehdään myös vihreää kanacurryä....nams...

Vierailija
6/7 |
13.11.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

juuri tänään tein kanaa, jonka paistoin palasina paistinpannulla (ensin rypsiöljyllä, lopussa vähän väriä voilla). Mausteeksi heitin päälle paljon luomutimjamia ja -oreganoa plus suolaa ja mustaapippuria. Paahdoin cashew-pähkinöitä ja laitoin myös ne joukkoon. Tämän tarjosin pestopastan, parmesan-juuston ja salaatin kanssa. Plus itselleni punaviiniä, nam :) Oli simppeliä mutta tosi hyvää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
13.11.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

helppo kuin mikä ja itse tykkään mausta.



Eksoottinen uunibroileri



4 annosta



4 maustamatonta broilerin rintafileetä

1 tl suolaa

1 tl currya

1/2 dl makeaa, mietoa chilikastiketta

1/2 dl limetti- tai sitruunamehua

1/2 dl hunajaa

1 prk (2 dl) Valio ruokakermaa



Mausta broilerin rintafileet suolalla sekä currylla ja laita uunivuokaan. Sekoita kulhossa keskenään loput mausteet sekä kerma ja kaada seos vuokaan. Kypsennä 200 asteessa noin 45 min. Tarjoa esim. wokvihannesten ja tuoreella korianterilla maustetun basmatiriisin kanssa.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme seitsemän yhdeksän