Kun leivotte täytskärin, koristeletteko sen ed. iltana ennen juhlia?
Mietin, voisinko ajan sääsätämiseksi koristella kakun jo tänään illalla, kun juhlat alkavat huomenna klo 12, vai meneekö se vähän huonoksi jo?
Ja leipurit, missä olis hyviä pursotusvinkkejä, tai kerrotko kivoja? :)
Kommentit (3)
tilaan ne aina valmiina konditoriasta.
niin täytän kakun tänään.
Ja koristelen huomenna.
Kannattaa mennä selaamaan vuodatus.net ja sieltä leivontaa ja vaan jos maltat selata mitä ne tekijät itse käy lukemassa (sielä on listaa että näitä selaan) niin sieltä löytyy vaikka mitä.
Mutta jos sulla on kova kiire niin laita vaikka kuppeja, lautasia, lusikkaa pöytään, samoin pullaa ja keksiä voi laittaa pöytään kun peität liinalla.
Jos sulla on pieniä lapsia sekottamassa pakkaa niin kysy yökylään ja palautusta (tai mies hakee klo 11) ja sitä ennen olet saanut kämpän kuntoon eikä tartte vahtia lapsien perään.
Mun mielestä siihen kermaan tulee sellanen jääkaapin maku, jos on edellisenä päivänä koristeltu.