Miten teette voileivän yleensä?
Minkälainen teidän normaali voileipänne yleensä on?
Mun on ruisleipä (paahdettu tai ei), voimargariinisekoitus, kurkkuviipaleet ja juusto. Juusto kurkkupalojen päälle.
Kommentit (10)
Kaura- tai ruisleipä, oivariini, juusto, kalkkunaleikkele, kurkku tai tomaatti.
Ruisleipä, oivariini, juustoa (yleensä luostaria tai turunmaata), tomaattia. Kesäaikaan lisäksi silppuan päälle ruohosipulia.
Yleensä pelkkä täysjyväleipä, päällä margariinia ja paksua omenasiirappia tai (kumina)juustoa. Jos tekee mieli parempaa leipää, käytän täysjyvä-tai siemensämpylöitä, laitan väliin runsaasti tuorejuustoa ja päälle nipun rucolaa omalta parvekkeelta. Ja sämpylän kansi päälle. Myös maalaispatee viipaleina ja salaatti/rucola on hyvä yhdistelmä.
Tummaa reissumiestä (ah, täydellinen leipä) margariinia, kurkkua, (joskus kinkkuviipale) ja juusto. Parasta kahvin kanssa syötynä.. :)
Paahdettua paahtoleipää, voita, juustoa. Tai kauraleipää, juustoa, kananmunaa, kurkkua ja margariinia.
Leipä, valkoinen tai tumma, maksamakkara tai meetvursti. Voita tai margariinia ei kaapissani ole ollut varmaan vuosikymmeneen. Syön aika vähän leipää.
Paahdettu ruisleipä, ei levitettä, juusto tai leike, salaatinlehti, kurkku, sipuli ja ripaus pippuria.
Miksi te puhutte voileivästä jos ette käytä voita? Se on VOIleipä eikä mikään margariini- tai voitonleipä.
Mikä tahansa leipä paitsi mössöpaahtis ja päälle hummusta ja rehuja/seitania/suolakurkkua tai avocadoa ja lime-pippurisekoitusta. Lempparirehut salaatti ja paprika.
Reissumiestä jossa päällä kinkunviipale, juusto ja salaatin lehti. Ja kyllä on muuten hyvää