Viikko Rodoksella - kuinka paljon menee ruokiin 4 hlöä?
Ollaan siis menossa Rodokselle, ja mietin, kannattaako ottaa All inclusive vaiko pelkkä huoneisto, jossa ehkä voisi itsekin kokata. Hintaeroa tulisi n. 250 euroa. Toiveena olisi nahd. edullinen matka, mutta kuitenkin loma - eli ehkä pari kertaa voisin lounasta tehdä itse. 250 neljälle hengelle viikossa - saako sillä ravintolasta edes yhtä ruokaa päivässä? Lisäksi tietty aamupalat ym...
Kommentit (6)
SAnoisin, että yhden illallisen hinta on n. 80€...
Meillä meni juuri Rodoksella ruokiin 2 aikuiselta noin 30-50e per päivä.
Runsas ja kattava aamiainen hotellissa kuului matkamme hintaan.
Toisinaan kävimme paikassa syömässä jossa maksoi juomineen noin 25e.
Sitten kävimme muissa paikoissa ja summa oli 40-50e.
Päivisin juomia noin 20e edestä.
Lisäksi ostimme hotellihuoneeseemme vettä, olutta, limua, sipsejä, keksejä yms.
Päälle muut ostokset itselle ja tuliaiset.
ravintolat suomen hinnoissa ellei ylikin, ruoka pienissä supermarketeissa kalliinpaa kuin suomessa. ota all inclusive, meillä ollut monta kertaa ja aina osunut hyvät, ellei jopa loistavat ruoat.
ravintolat suomen hinnoissa ellei ylikin, ruoka pienissä supermarketeissa kalliinpaa kuin suomessa. ota all inclusive, meillä ollut monta kertaa ja aina osunut hyvät, ellei jopa loistavat ruoat.
Keskiluokan hotellissa nyt vain ei voi olla "loistavat" ruuat noutopöydässä. Ruuan on oltava sellaista, että se kestää seisottamista, eli ei ole mitenkään juuri sinulle valmistettua.
Tuskin löytyy juuri grillattua kalaa, ihania vartaita kasviksineen, fetasalaattia, paikallista juuri valmistettua lammasmakkaraa ym. Mutta jos ei noita osaa kaivata eikä arvostaa, niin toimiihan nuo lounaslinjaston perusruuat.
4 tähd hotellissa olimme ja siellä oli jokaisella päivällisellä ulkogrillin ääressä hlö joka grillasi sitä mitä asiakas näytti haluavan eli mm kanaa, kalaa, kokonaisia broilereita ja jopa kalkkunaa, lihaa jne.
ravintolat suomen hinnoissa ellei ylikin, ruoka pienissä supermarketeissa kalliinpaa kuin suomessa. ota all inclusive, meillä ollut monta kertaa ja aina osunut hyvät, ellei jopa loistavat ruoat.
Keskiluokan hotellissa nyt vain ei voi olla "loistavat" ruuat noutopöydässä. Ruuan on oltava sellaista, että se kestää seisottamista, eli ei ole mitenkään juuri sinulle valmistettua.
Tuskin löytyy juuri grillattua kalaa, ihania vartaita kasviksineen, fetasalaattia, paikallista juuri valmistettua lammasmakkaraa ym. Mutta jos ei noita osaa kaivata eikä arvostaa, niin toimiihan nuo lounaslinjaston perusruuat.
Oletko valmis ottamaan riskin, että hotellinne AI noutopöytä ei ole kaikkein laadukkain? Toisinaan ruuat loppuu, toisinaan taso kananugetti/hampparipihvi -linjaa, toisinaan kylmää ruokaa, toisinaan ehtii pilaantumaan kun liian kauan kuumassa tarjolla.
Ravintolaan saa menemään päivällisellä noin 40 euroa, lounaalla parikymppiä. Siis 4 henkeä. Ja juomat päälle.