Lue keskustelun säännöt.
Leipurit auttakaa
08.03.2009 |
mistä johtuu kakun lässähdys? sacherkakkua yritin leipoa,mutta jäi aika pannukakuksi,samaten oli helposti hajoavaa,kun halkaisin ja laitoin hillon väliin,meinasi liikuteltaessa revetä siletä ja täältä. Just maistoin kakkua ja maistui ihan hyvältä,mutta jokin meni vikaan,mikä?
Kommentit (2)
keltuaiset lisättiin erikseen
samaten viimeiseksi valkuaisvaahto
en kurkkinut uuniin,koskaan ennen ei mikään kakku ole lässähtänyt ja leivon aika paljon
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
sanoisin, että et ole vaahdottanut kunnolla.
Ohjeita on erilaisia, kummat vaahdotit, sokerin + munat vai sokerin + rasvan?
Lässähdys johtuu yleisimmin siitä, että munasokerivaahtoa on tehty huonosti, sen täytyy OIKEASTI olla tukeva vaahto (noin 10 minuuttia minimissään sähkövatkaimella tai yleiskoneella).
Ethän kurkkinut kesken paiston uuniin? Sekin lässähdyttää.