Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

suositelkaa hyvää puurokattilaa jossa ei joulun riisipuuro pala pohjaan!

Kommentit (11)

Vierailija
1/11 |
13.12.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

eli vesi laitetaan alempaan kattilaan ja sit ne puuroainekset hautumaan siihen päälykattilaan...

Vierailija
2/11 |
13.12.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

kattilasta kun laittaa noin ruokalusikallisen konetistki- tai pyykinpeuainetta kattilaan, siihen sitten vettä ja kiehumaan vähäksi aikaa. Toimii tosi hyvin! No, toi nyt ei ollut vastaus kysymykseen..siis mulla on ihan ohutpohjainen teflonkattila, joka toimii ihan tarpeeksi hyvin puuronkeittoon.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/11 |
14.12.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

eli ma oon taalla tehny puuroni VETEEN; eli ei pala pohjaankaan!

Pari litraa vetta, suolaa, riisia kiehumaan melkein kuivaksi - siihen sitten lopuksi kaadan maitotiivistepurkin (sokeroidun) ja kiehautan viela kerran. Maistele suola ja ihan hyvaa on kanelin kera!!

Vierailija
4/11 |
14.12.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Rauhassa voi puuron antaa hautua hellalla eikä pala pohjaan. Suosittelen lämpimästi :))

Vierailija
5/11 |
14.12.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se kannattaa hankkia, koska sillä tekee kaikki maitopohjaiset kastikkeetkin yms. niin ettei varmasti pala ikinä pohjaan eikä tarvitse päivystää hellan ääressä koko aikaa. Ja jos samalla sattuu olla jotain keitettävää (perunoita, munia tms.) niin ne kypsyvät samalla siellä alaosassa!

Vierailija
6/11 |
14.12.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tosi huoleton, laitetaan ainekset vuokaan ja laitetaan uuniin pariksi tunniksi. Voidaan vaikka käydä välillä ulkona. Ja puuro on tosi hyvää, vaikkei tietenkään ihan samanmakuista kuin kattilassa tehty.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/11 |
15.12.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

jos ei omista kerroskattilaa/halua hankkia sellaista.

Minä keitän riisipuuron tavallisessa kattilassa mutta levylle laitan neljä 10 sentin kolikkoa jonka pälle kattila asetetaan. Nostaa kattilaa sen verran irti levystä ettei pääse palamaan pohjaan. Ja lämmön säädän tarpeeksi matalalle. Täytyy muistaa myös sekoittaa tarpeeksi usein.

Uskokaa pois tämä toimii!



Ei ollut kyllä vastaus mutta vinkki kuitenkin.

Vierailija
8/11 |
16.12.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

ajaa saman asian kuin nuo yllämainitut kolikot. Äitini opetti jo kauan sitten, että esim. ruispuolukkapuuro kannattaa hauduttaa niin että pitää uuniritilää kattilan alla. Ei pala pohjaan ei :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/11 |
17.12.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laitan nyt tähän samaan ketjuun kysymyksen, kun liittyy tuohon puuron keittämiseen:) Eli voiko tuossa haudekattilassa tehdä puuron rasvattomaan maitoon, eikä se siis silloinkaan pala pohjaan?

Vierailija
10/11 |
17.12.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

24wannabe:


Laitan nyt tähän samaan ketjuun kysymyksen, kun liittyy tuohon puuron keittämiseen:) Eli voiko tuossa haudekattilassa tehdä puuron rasvattomaan maitoon, eikä se siis silloinkaan pala pohjaan?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/11 |
19.12.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ainakin vaapaavalinnasta saa ostettua sellainen keittolevyn kokeisen ritilän ja se on tosi hyvä.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme yksi kuusi