Lue keskustelun säännöt.
Miten pakata itsetehdyt marmeladit ilmavasti mutta kauniisti ?
13.12.2006 |
Tein tuossa jo yhden koe-erän marmeladi-makeisia, mutta nyt alkoi mietityttämään, miten pakkaisin makeiset kun tarkoitus olisi antaa ne lahjaksi, mutta en haluaisi, että sokeri niistä sulaa tai menevät ns. klimppiin.
Tein pienen pienillä piparimuoteilla noita, joten ovat kuitenkin sen verran suuria, etteivät mahdu mihinkään Piltti-purkkeihin, joita ehdotettiin Piltin sivuilla olevassa ohjeessa.
Olisi nyt tänään tai huomenna tarkoitus sokeroida makeiset uudelleen (kun ovat vähän kuivahtaneet) ja sitten pakata ne jotenkin, mutta miten?
Pikaisesti ehdotuksia toivoen!
salminakki
Kommentit (1)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
joku lasinen jälkiruokakulho/malja johon laittais makeiset ja sit sellofaaniin. Olis tarjoiluastiana sit samalla...