Lue keskustelun säännöt.
Miten tehdä ruokalatyyppisiä salaatteja ja raasteita?
08.01.2015 |
Haluaisin lisätä kasvisten syöntiäni valmistamalla kerralla ison annoksen opiskelija- ja työpaikkaruokaloista tuttuja raasteita ja salaatteja ja nauttimalla niitä aina aterian kanssa. Kutsukaa vain omituiseksi, mutta niitä on helppo ja mukava syödä ja olen kai jotenkin koukuttunut niihin. :) Lisäksi kaalipohjaiset raasteet ja salaatit säilynevät kylmässä hyvinkin pari päivää.
Voisiko joku suurtalouskokki tai muu asiantuntija kertoa, miten ja mistä aineksista noita kannattaa tehdäi?
Kommentit (1)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
No, raastat niitä samoja aineksia raastimella kuin ruokalassasikin on tarjolla. Eipä siinä sen kummempaa. Suurtalouskeittiössä on astetta järeämmät raastimet, kotona riittää esim. ihan tavallinen kolmionmallinen perusraastin jota vasten juuresten tai kasvisten paloja hinkataan.
Puhtain käsin puhtaaseen astiaan, puhtaalla raastimella raastetut, puhtaista kasviskista tehdyt raasteet säilyvät kannellisessa astiassa, tai kelmutettuna hyvin jääkaapissa muutaman päivän.