Valmistaisinko pari päivää vanhoja kanankoipia?
Viimeinen käyttöpäivä oli 28. päivä. Uskaltaako niitä enää valmistaa?
Terveisin tumpelo keittiössä.
Kommentit (9)
Jos kaipaat sairauslomalle pääsyä, niin onhan tuo hyvä keino.
Yleensä pilalle mennyt kana haisee ihan hirveälle (kokemusta on), joten avaa pakkaus ja haista. Ja aika nopeasti kana menee piloille. Itse siis aina tutkin vanhoiksi menneitä tuotteita hajuaistillani, se kertoo voiko jotain syödä vielä.
En, tunti siinä korkeintaan menisi.
[quote author="Vierailija" time="30.11.2014 klo 16:27"]En, tunti siinä korkeintaan menisi.
[/quoteNiinpä. Ei vanhoihin koipiin kannata kahta työpäivää haaskata, tuoreisiinkaan tuskin.
Avaa paketti ja haista. Mikäli haju ok, valmistaisin tietysti...
No ihan oikeasti. Niiden viimeisten käyttöpäivien jälkeen on vielä päivä/pari aikaa käyttää tuote, mikäli kylmäketju ei ole katkennut. Olisi nimittäin katastrofi, jos viimeisen käyttöpäivän iltana valmistetusta kanasta sairastuisi. Firmoilla on parin päivän varoaika myös kanatuotteissa...
Ei vanhaa kanaa!!