Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Valmistaisinko pari päivää vanhoja kanankoipia?

Vierailija
30.11.2014 |

Viimeinen käyttöpäivä oli 28. päivä. Uskaltaako niitä enää valmistaa?

Terveisin tumpelo keittiössä.

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
30.11.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei vanhaa kanaa!!

Vierailija
2/9 |
30.11.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei missään nimessä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
30.11.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyi ei todellakaan kannata!

Vierailija
4/9 |
30.11.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos kaipaat sairauslomalle pääsyä, niin onhan tuo hyvä keino.

Vierailija
5/9 |
30.11.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Yleensä pilalle mennyt kana haisee ihan hirveälle (kokemusta on), joten avaa pakkaus ja haista. Ja aika nopeasti kana menee piloille. Itse siis aina tutkin vanhoiksi menneitä tuotteita hajuaistillani, se kertoo voiko jotain syödä vielä.

Vierailija
6/9 |
30.11.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

En, tunti siinä korkeintaan menisi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
30.11.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="30.11.2014 klo 16:27"]En, tunti siinä korkeintaan menisi.
[/quoteNiinpä. Ei vanhoihin koipiin kannata kahta työpäivää haaskata, tuoreisiinkaan tuskin.

Vierailija
8/9 |
30.11.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Avaa paketti ja haista. Mikäli haju ok, valmistaisin tietysti...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
30.11.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

No ihan oikeasti. Niiden viimeisten käyttöpäivien jälkeen on vielä päivä/pari aikaa käyttää tuote, mikäli kylmäketju ei ole katkennut. Olisi nimittäin katastrofi, jos viimeisen käyttöpäivän iltana valmistetusta kanasta sairastuisi. Firmoilla on parin päivän varoaika myös kanatuotteissa...

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi kolme yksi