Pullan sulattaminen ja lämmitys mikrossa?
Miten kannattaa tehdä?
Sulattaakko ensin sulatusteholla ja sitten lämmittää?
Vai laittaa suoraan jäisenä täydellä teholla lämpenemään?
Kommentit (6)
Siitä tulee melkeinpä uunituoreen makuinen niin. Voisiko tota keinoa jotenkin " soveltaa" pakastepullan lämmittämiseen?
Lisävinkkejä siis kehiin, kiitos :-)?
Otan ne nyt ensin tunniksi huoneenlämpöön sulamaan ja sitten lämmitän (en siis käytä sulatusohjelmaa ollenkaan?) mikrossa keskiteholla välillä tökkien niitä sormella ja loppusilaukseksi lämmitän vielä hetken talouspaperin sisällä... ?
2
ne sulaa nopeasti loppuun asti. tärkeintä tosiaan on että ei kuumenna liikaa, ne sitkistyy.
Olen 4 ja sanon että minun ohjeessa on kaikki tarvittava.
joten laitan pullat vadille ja tehon keskivaiheille.
Pysätyän välillä ja tunnustelen sormin josko ois sulaneet ja hieman lämmenneet.
Lyhytkestoinen lämmitys on hyvä pullan ei tarvitse olla kuumaa vaan haalea tai lämmin.
Tärkeää on että pullia ei kuumenneta liikaa silloin ne sitkistyvät.