Keitetyn hillon pakastaminen?
Onko kukaan pakastanut keitettyä omenahilloa? Miten on säilynyt?
Vai pitääkö purkittaa ja laittaa kellariin?
Kommentit (7)
JA PAKKASEEN!KESTÄÄ PARI VUOTTA KEVYESTI!
leikkelet maitotölkin pohjista pakastusrasioita (ylempi osa taitellaan kanneksi) ja suljet maalarinteipillä. Sitten pakkaseen.
Miten kauan hillosokerilla keitetty hillo säilyy pakastamisen jälkeen jääkaapissa?
[quote author="Vierailija" time="20.09.2014 klo 14:44"]
Miten kauan hillosokerilla keitetty hillo säilyy pakastamisen jälkeen jääkaapissa?
[/quote]
Niin kauan kuin se on syöty. Syötäväksihän sen kuitenkin teet.
Eikä sokeri ole välttämätön.
Kiitos vastauksestasi :). Teen puolukkahilloa, eikä kylmäsäilytystiloja ole, siksi pakastan hillon. Kyllä se parissa viikossa tulee jääkaapista syötyä, rasia kerrallaan. Mutta hyvä tietää, ettei sitä sulatettua hilloa tarvitse kahdessa päivässä koittaa käyttää.
Jos pakastat, sokerin kanssa ei tarvitse läträtä vaan laita maun mukaan. Olen keittänyt lapselle omenasosetta pakastimeen eikä ole tarvinnut lisäsokereita. Laita pieniin minigrippussihin niin ei tarvitse jääkaapissa sulatuksen jälkeen kauaa hautoa , vaan tulee käytettyä kerralla tarvittava määrä.
Säilyy ihan hyvin pakasterasioissakin.