Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mikä tuorejuusto (maku) on mielestänne parasta uunilohen kanssa?

Vierailija
17.01.2010 |

Siis tulee siihen päälle kerman kanssa...

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
17.01.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

JUUSTOA lohen päälle..? Yäk.

Eikö se pelkkä kerma riitä, en minä ainakaan ole koskaan tuorejuustoa laittanut, laita kermaa ja vaikka yrttejä.

Vierailija
2/7 |
17.01.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

En mä mitään kermaa laita, enkä tuorejuustoakaan, mutta sinihomejuusto on tosi hyvää! Esim. saint agur.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
17.01.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lohi on muutenkin rasvainen kala, joten juuston rasva vain tekisi siitä liian rasvaisen kombinaation.



Minä pidän kermaviili-kurkkusalaatti-kastikkeesta. Siis kylmänä sitä uunilohen kanssa. Mieluiten vielä se sinappinen kurkkusalaatti.

Vierailija
4/7 |
17.01.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

eli siis sellaisia puolipyöreitä rasioita, niistä olen kokeillut tatti-herkkusieni ja valkosipuli-yrtit makuja, ja molemmat ovat tosi hyvä. Lohen päällä suolaa, mustapippuria ja sitruunamehua, sitten levitetään se mömmö (en oikein tiedä mikä sen virallinen nimi on, kun ei se mielestäni oikein mitään tuorejuustoakaan ole, eikä kyllä ole kaupassakaan juustohyllyssä vaan ruokakermojan kanssa) kalan päälle (nahkapuoli on siis alaspäin), uuni 200 c ja koosta riippuen 20-30 min. Mitään kermaa ei sen lisäksi välttämättä tarvitse, joskus laitan kyllä sitäkin niin saa vähän kastiketta samalla. Sitten keitettyjä pottuja tai muusia, ja NAM!

Vierailija
5/7 |
17.01.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Muistaakseni valkosipuli tai ruohosipuli. Kalaan oli tehty poikittaisviiltoja ja niihin laitettu tuorejuustoa. Kermaa ei ollut. Oli hyvää.

Vierailija
6/7 |
17.01.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

mun suosikki 3 sipulin creme bonjour tms.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
17.01.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kolme sipulia on meidän suosikkimme :-) Ja lisäksi lorautan päälle tölkin juoksevaa fraichea, tulee enemmän kastiketta. Lapsetkin rakastavat tätä ruokaa!

Toki rasvaista varmasti on (tosin lohen rasva on hyvää rasvaa) mutta perheessämme ei ole kenelläkään paino-ongelmia. Olemme kaikki hoikkia ja liikunnallisia.

eli siis sellaisia puolipyöreitä rasioita, niistä olen kokeillut tatti-herkkusieni ja valkosipuli-yrtit makuja, ja molemmat ovat tosi hyvä. Lohen päällä suolaa, mustapippuria ja sitruunamehua, sitten levitetään se mömmö (en oikein tiedä mikä sen virallinen nimi on, kun ei se mielestäni oikein mitään tuorejuustoakaan ole, eikä kyllä ole kaupassakaan juustohyllyssä vaan ruokakermojan kanssa) kalan päälle (nahkapuoli on siis alaspäin), uuni 200 c ja koosta riippuen 20-30 min. Mitään kermaa ei sen lisäksi välttämättä tarvitse, joskus laitan kyllä sitäkin niin saa vähän kastiketta samalla. Sitten keitettyjä pottuja tai muusia, ja NAM!

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän seitsemän seitsemän