Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Miksi sämpylät/patongit kastellaan ennen uuniin laittoa?
16.01.2010 |
Tuli tuosta keskustelua miehen kanssa. Laitettiin aamulla esipaistettuja patongeja uuniin ja siinä paketissahan o ohje että kostuta patongit vedellä ennen uuniin laittoa. miksi näin tehdään? Oli miehellä ja mulla eri mielipide/vastaus asiaan.
Kommentit (1)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Alue: Aihe vapaa
Eli jotta leipään saadaan sellainen kova rapea kuori. Voi laittaa myös uuniin jonkun astian, jossa vettä, jos ei halua kastella sitä pintaa.