Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miksi sämpylät/patongit kastellaan ennen uuniin laittoa?

Vierailija
16.01.2010 |

Tuli tuosta keskustelua miehen kanssa. Laitettiin aamulla esipaistettuja patongeja uuniin ja siinä paketissahan o ohje että kostuta patongit vedellä ennen uuniin laittoa. miksi näin tehdään? Oli miehellä ja mulla eri mielipide/vastaus asiaan.

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
16.01.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eli jotta leipään saadaan sellainen kova rapea kuori. Voi laittaa myös uuniin jonkun astian, jossa vettä, jos ei halua kastella sitä pintaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla