Lue keskustelun säännöt.
Miten teen kinkun paistoliemestä
01.12.2008 |
maukkaan kastikkeen, kun suurusteaineita ei ole, eikä punaviiniä. kermaa ja pippureita on
keitänkö liemen kasaan, jotta maut tiivistyy ja lisään kerman? vai paahdanko sekaan uunissa valkosipulia?
Kommentit (5)
Mutta ei se todellakaan ole mitään inhaa mössöä!
Musta kinun paistoliemestä tulee hyvää kastiketta kermalla ja omenahillolla höystettynä, mutta jos ei ole kermaa, niin vähän on vaikeaa...
Kinun paistoliemestä saa muuten myös hyvä keiton pohjan.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Suurusta, laita kermaa, omenahilloa ja vähän madeiraa (jos on).
Suurusta, laita kermaa, omenahilloa ja vähän madeiraa (jos on).
missä suhteessa olisi tehtävä jotta tulisi hyvää?
Nim "toivoton kastikkeissa"
sehän on pääasiassa rasvaa ja lihanestettä. Jäähtyessään se hyytyy inhaksi mössöksi.
Mutta jos sitä lientä ottaa IHAN VÄHÄN ja sitten tekee punaviini-kermakastikkeen ja kenties siihen luumuja, ja sitten siihen lisää VÄHÄN sitä paistolientä nin siitä voi just tulla melkein syötävää, mutta ei niin hyvää kuin jos käyttäisi oikeaa keitettyä lihakasvislientä.