Alkoholiton päivällisjuoma?
Emme käytä alkoholia miehen kanssa ollenkaan ja olemme kutsumassa vieraita kolmen ruokalajin päivälliselle. Mitä juomana voisi olla viinin tai oluen sijasta?
Kommentit (8)
[quote author="Vierailija" time="19.06.2015 klo 02:14"]Ostaisin jotain laadukasta miedosti hiilihapotettua kivennäisvettä ja tarjoisin sen kauniista lasikannusta, johon olisin lisännyt limen siivuja. Tämä siis ruoan kanssa.
Alkudrinkiksi tai jälkiruoan kanssa voisi tarjota Lehtikuohua tai Kuohuvaa kuusenkerkkää. Nämä siis sellaisia kuohuviinin tyylisiä.
Alkoholittomat inkiväärioluet voivat sopiva myös. Kuumalla itsetehty jäätee on hyvää.
Jos jälkiruoan kanssa haluaa makeampaa, sitten jotkin alkoholittomat cocktailit ovat kivoja.
Tai sitten jotain eksoottista. Kuten guavanektari (saa etnokaupoista), johon lisäät vajaa puolet maitoa (siis soijamaito, mantelimaito yms. käy myös). Siitä tulee paksua ja ihanaa.
[/quote]
Kiitos vastauksesta :)
Varmaan sä tuut kysymään AV siiderivalailta tämmöst xD
[quote author="Vierailija" time="19.06.2015 klo 02:14"]
Ostaisin jotain laadukasta miedosti hiilihapotettua kivennäisvettä ja tarjoisin sen kauniista lasikannusta, johon olisin lisännyt limen siivuja. Tämä siis ruoan kanssa.
Alkudrinkiksi tai jälkiruoan kanssa voisi tarjota Lehtikuohua tai Kuohuvaa kuusenkerkkää. Nämä siis sellaisia kuohuviinin tyylisiä.
Alkoholittomat inkiväärioluet voivat sopiva myös. Kuumalla itsetehty jäätee on hyvää.
Jos jälkiruoan kanssa haluaa makeampaa, sitten jotkin alkoholittomat cocktailit ovat kivoja.
Tai sitten jotain eksoottista. Kuten guavanektari (saa etnokaupoista), johon lisäät vajaa puolet maitoa (siis soijamaito, mantelimaito yms. käy myös). Siitä tulee paksua ja ihanaa.
[/quote]
Tosi hyviä ideoita! Kiitos paljon!
Follow-up: tarjotaanko siinä tapauksessa juoma myös viinilasista, jollei siinä ole viiniä?
Ostaisin jotain laadukasta miedosti hiilihapotettua kivennäisvettä ja tarjoisin sen kauniista lasikannusta, johon olisin lisännyt limen siivuja. Tämä siis ruoan kanssa.
Alkudrinkiksi tai jälkiruoan kanssa voisi tarjota Lehtikuohua tai Kuohuvaa kuusenkerkkää. Nämä siis sellaisia kuohuviinin tyylisiä.
Alkoholittomat inkiväärioluet voivat sopiva myös. Kuumalla itsetehty jäätee on hyvää.
Jos jälkiruoan kanssa haluaa makeampaa, sitten jotkin alkoholittomat cocktailit ovat kivoja.
Tai sitten jotain eksoottista. Kuten guavanektari (saa etnokaupoista), johon lisäät vajaa puolet maitoa (siis soijamaito, mantelimaito yms. käy myös). Siitä tulee paksua ja ihanaa.